torsdag 17 februari 2011

Dag 1

Begav mig till skolan imorse, -5,6 grader ute. Men det är inte tillräckligt kallt för att snoret ska frysa i näsan, det blev jag varse tack vare karln som satt framför mig på tunnelbanan. Han hade nämligen en snordroppe hängandes på nästippen. God morgon! Tack...

Eftersom detta är mitt första blogginlägg förutom det absolut första, kanske jag skulle berätta lite vem jag är, ifall jag glömmer bort mig själv.
Mitt namn är Lotta, jag är nyss fyllda 30 och bor tillsammans med min pojkvän och två katter i en lägenhet som saknar en walk in closet. Förutom det så trivs jag väldigt bra!


Jag är utbildad undersköterska och har jobbat inom vården sedan 1999. (Tiden går så snabbt!!!)
Har dock beslutat mig för att byta bana och pluggar numera till Redovisningskonsult vid Frans Schartaus Handelsinstitut. Att komma på vad jag vill bli och nu vara en bit på väg känns oerhört skönt! 

En viktig person i mitt liv är sålart Thomas. Vi träffades för allra första gången den 26/9-2009. Kärlek vid första ögonkastet!
Inte nog med det så vann jag hans duntäcke över ett parti biljard!
Han är det finaste jag vet och det bästa som hänt mig.



Du är det finaste jag vet, du är det vackraste i världen.
Du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna,
som fåglarna, som blommorna på marken.

Du är min ledstjärna och vän, du är min tro, mitt hopp, min kärlek.
Du är mitt blod och mina lungor, mina ögon, mina skuldror,
mina händer och mitt hjärta.

(Björn Afzelius)


Nu är jag trött, det tar på krafterna att blogga, och teckensnittet lever sitt egna lilla liv, precis som texten i övrigt så jag ger upp för nu puss och godnatt!


Hallå? hjälp?

Vart är boken "blogga for dummies" när man behöver den?