onsdag 16 november 2011

Dag 272 Bra deal!

Köpte ett par skor på tradera häromdagen för 1 kr och med frakt skulle det bli 46 kr. När jag får vinnarmailet och säljarens adress visar det sig att vi bor på samma gata, haha! Att skicka skorna vore ju onödigt så vi ska ses i centrum någon dag. Bra deal!

Älskling har fått för sig att han ska köpa en ny dator med blue-ray och en massa annan krims-krams och där slutade jag lyssna.... Sen berättar han vad den kostar, trodde att jag skulle sätta hjärtat i halsgropen! Var det en bil han skulle köpa eller vad har jag missat?? Opponerade mig lite och hör besvikelsen i hans röst, ja då viker man sig ju... Det är hans pengar, han gör vad han vill, likväl som jag gör vad jag vill med mina små kulor så jag backade och sa, -det blir nog bra Älskling.
När han kom hem satt jag vid köksbordet, han kommer in i köket och ställer sig på knä bredvid mig och säger att han har en deal.- Jaha svarade jag och anade oråd, kände inte alls för att se på hockey ikväll, vilket jag trodde att det handlade om. Men så säger han, -om jag får köpa datorn sponsrar jag dig i lite shopping.
Hjärtat slog frivolter! Trodde att jag redan hade gått med på att han skulle köpa datorn utan knussel från min sida men visst, vill han deala med mig på ett så här fint sätt är inte jag den som invänder.
Imorgon startar kollektionen Versace for H&M i vissa utvalda butiker, kanske att jag tittar förbi;)