tisdag 1 mars 2011

Titta vad jag hitta!!

Jag älskar skor och jag älskar att bada, så vad borde väl passa mig bättre än ett sko-kar?




Älskling sitter i vardagsrummet och tjoar över ett mål.. tror jag ska tjoa lite jag med härinne i köket, känns som en vinst att jag hittade det här fina karet! Jag vill ha den i ett av våra badrum i huset som vi ska bo i en vacker dag.

Lite mer än en vecka med BB

Gjorde ett inlägg här när Big Brother satte igång och skrev ner mitt första intryck av deltagarna. Det tragiska är att jag står fast vid vad jag skrev då! Vilket risigt gäng med nötter!!! Men det är det som gör bra TV, jag kan ju inte sluta kolla, för jag måste se så att alla får vad de förtjänar! Så sa alltid min mormor när hon varje torsdag satt som klistrar framför såpan Rederiet på 90-talet, för det var ju verkligen inte för att hon på något sätt tyckte att det var bra;)

På lite mer än en vecka är det 3 st som har lämnat huset, Rickard, Ebba och Jessica. Rickard vart knäpp, han gick omkring och trodde att BB kunde läsa hans tankar, att han var som gjord för spelet och att han skulle vinna hela skiten. Han ballade ur helt enkelt och Ebba var hans flickvän och följde med honom ut ur huset, riktigt oroad över hans psykiska hälsa och det kan man ju förstå, jisses! Jessicas utgång får jag väl förhoppningsvis se ikväll så just nu vet jag inte vad det är som har hänt annat än att jag läste att även hon mådde psykiskt dåligt. Väntar med spänning på kvällens avsnitt;)

Den där Rodney kan inte vara riktig i huvudet han heller, vilken vidrig människa!!!!

Vad mycket energi jag lägger på det här märker jag.. Skyller på Thomas och hans hockey som visas varannan dag kl 19 och ca tre timmar framåt, vad annars ska jag göra?;)

ZUMBA!!

Direkt när Thomas slutade jobbet så kom han och hämtade mig hos Sigrid. Det var ju nämligen dags för årets första träning!
Vojne vojne tänkte jag medan jag stod och bytte om till träningskläderna hemma men så är det ju alltid när man haft ett avbrott i något. Oavsett hur kul och bra det känns så är det alltid svårt att komma tillbaka.


Började med en promenad på 3 km för att sedan köra styrka men upptäckte då till min lycka att de börjat med ZUMBA på gymmet!! Så 55 minuters dansande senare är jag helt såld!!!!!! VAD KUL DET VAR!! Prova prova prova om du inte gjort det förut, vilken härligt kul träningsform!


Vilken bra start jag fick, nu kändes det ännu bättre att vara tillbaka på gymmet. Så från och med idag tänkte jag försöka Zumba tisdagar och söndagar och däremellan köra kondition och styrka.
Med andra ord: "Vägra stå i vassen sommaren 2011 ÄR i gång!":).

Dag 13 Ja va ska man säg...

Kort dag i skolan, precis vad jag behövde. Sov som en kratta i natt och jag vet inte ens varför. När klockan ringde i morse var jag i alla fall dyng trött och förhandlade bort både frukost och hårtvätt med mig själv mot lite extra minutrar i sängen.

Nu ska jag snart diska och sedan träffa min fina vän Sigrid och hennes lilla underbara dotter. Men just nu sitter jag helst bara här och luktar på.... och luktar på... äsch jag har inga blommor som luktar nåt men ni fattar poängen, jag är trött och rumpan sitter bra här!

Behöver nog kaffe..

Herr Åber kaffe bitte!