måndag 5 september 2011

Dag 200 Lurad..

När klockan på mobilen ringde imorse tryckte jag på snooze några gånger. Älskling kom in och gav mig en puss hej då och jag blundade några minuter till innan jag gick upp, satte på kaffe och gjorde i ordning frukost. jag hade ganska gott om tid på mig så jag tog det lugnt. Duschade lite extra länge, skön morgon! Kollar ut genom fönstret och ser att det är lite mulet och 13 grader. perfekt cykelväder! Kliver ut genom dörren och VAKNAR! Har försovit mig, paniken brinner i skallen och adrenalinet rusar i kroppen! Skyndar in i duschen och duschar så snabbt att jag knappt blir blöt, får i mig lite frukost på springande fot och en halv mun kaffe. Sliter på mig kläder, packar skolväskan och rusar ner till cykeln. Det är 17 grader och solsken. Folk som känner mig vet att jag avskyr att komma försent och jag trampar på som en dåre! Kommer fram till skolan, flåsandes och dyngsur i svett. Kollar på klockan och är en halvtimme tidig. Varför i allsin dar stressade jag?
Efter skolan satt jag och Anna kvar för att plugga till tentan vi ska ha i Beskattning nästa vecka. Vi fick en hel del gjort vilket känns jätteskönt för då kan jag med gott samvete fortsätta läsa i boken jag påbörjade igår.

Det här är inte en bok som man kan lägga undan och låta vara i några dagar, nej nej, denna måste läsas ut direkt, i alla fall enligt min mening. Mycket fängslande bok som väcker en hel del känslor. Har läst halva boken och fått Älskling att lova att aldrig lämna mig;) Ska bli spännande att se vad den andra halvan får mig att göra..