torsdag 1 september 2011

Dag 196 Veckan som gått

Lite dålig på att uppdatera bloggen märker jag så jag får köra ett litet potpurri över vad som hänt sen sist.
Älskling fyllde år i måndags, det är så konstigt med honom för han blir äldre men ser yngre och yngre ut och han blir bara snyggare och snyggare! Man brukar ju säga att "man blir som man umgås" så jag norpar det och tar åt mig äran fullt ut för hans ungdomliga sätt och utseende! Det skiljer hela 6,5 år oss emellan, det kan man inte tro!;)
Vi hade i alla fall lite folk över på måndagskvällen som kom för att fira ynglingen. Mycket trevligt! Bland andra så kom Mamma förbi men hade inte bara med sig present till Thomas utan även till mig! Sånt gillar jag skarpt:)
På sin semester var hon upp till Åre och hälsade på sin syster, min moster och fick med sig lite saker som är efter mina morföräldrar.
En vacker kopparhink, som man kan ställa en rutten ormbunke i, eller så går man och köper en tåligare blomma att ha däri.
Hur tar man hand om en ormbunke?! Den får kärlek och vatten och ändå ser den ut som en skrumpen buske..
 En kaffekvarn
En till kaffekvarn fast en annan modell:)
och en träbunke
Det här mina vänner är äkta grejjor och jag är så glad i dem. Tack tack tack tack tack mamma!

I tisdags var jag i skolan. När jag kom hem såg jag att det fanns kakor kvar från Thomas bjudning. Tyvärr kan inte sånt finnas i detta hem utan att ta slut så med en kaffe i ena handen och ett gäng kakor i andra fick jag mig en väldigt trevlig eftermiddag. 
Igår var jag ledig och tänkte att jag, efter en helg i kärlekens och det onyttigas tecken, skulle styra om kosten lite. Höll mig på ett stadigt och fint intag hela dagen tills kvällen kom... Thomas var på innebandy träning och jag satt i soffan i väntan på True Talent. Mina tankar hamnade i skafferiet där det fortfarande fanns ett gäng kakor kvar. Nej nej stäng igen kakhålet tänkte jag, bokstavligt talat! men begäret var för hårt, jag är för svag! Innan första reklampausen var alla kakor slut. 
Idag har jag varit i skolan och nu finns det inga onyttigheter kvar i skafferiet så idag borde jag kunna hålla intaget på en normal nivå.
Detta var veckan som gått, på återseende!