måndag 21 mars 2011

Tänkvärt

 The only thing that will really mean something in the end, is how we treat eachother today.
-okänd-

Ooops

En kvarts vila blev istället två timmar djupsömn. Om jag vänder och vrider mig i sängen i kväll och inte kan sova är det självförvållat den här gången. Men vad kan jag säga, soffan och jag har fått en riktigt bra kontakt den senaste tiden, somnar innan rumpan ens har landat i den.

Älskling kom precis hem men vände i dörren, han skulle iväg och sätta på sommardäcken på bilen. Bara hoppas att vi sett det sista av den här vintern nu då. Han berättade även att nån jävla idiot smällt upp sin bildörr i hans bil så att det blivit märke i lacken. Det är inte första gången heller!! Blir så förbannat jävla trött på människors respektlösa stil mot andras egendom och prylar!!!!!!!!!!!!!!!!! Och när vi ändå är inne på ämnet kan jag ju säga att det är på grund av andra människor som jag ligger vaken långt in på nätterna. Jag är less på vissa som suger ut min energi och ger väldigt lite tillbaka eller inte ser sin egen delaktighet i saker och ting utan anklagar och lägger skuld på sin omgivning. Allra helst som jag försöker hjälpa, stötta och ställa upp så mycket jag kan men i slutändan betyder det ingenting. Det är en ledsam känsla.

Varför kan vi inte bara måna om varandra, visa varandra uppskattning och respekt och  ta vara på tiden vi har ihop?

Dag 33 Ny vecka

Psssst jag ska berätta en sak, en väldigt trevlig sak som gjorde att hela min dag vände och blev bra. Jag fick nämligen tillbaka resultatet på tentan från förra veckan. 29,5p/30!!!!!!!!! Känslan efter provet var att jag schabblade bort mig totalt och att ett omprov var att vänta, sånna här gånger är det härligt att ha fel!:).
Är hemma igen från skolan, det blev en kort dag för läraren som vi skulle haft på eftermiddagen var sjuk. Så nu sitter jag här utan en enda plan för dagen, ingen att träffa, inget att göra, inga måsten. Funderar på om jag skulle lägga mig på soffan en stund, jag är trött. Somnade sent igår, hade en sån där kväll då man bara ligger och vänder och vrider på sig och hjärnan går på högvarv. Helt värdelöst för jag löste inte ett enda problem.

Så så får det blir, jag går och sover bort en kvart.