torsdag 24 mars 2011

Hur kommer det sig att...

..man kan gå och vara kissnödig hur länge som helst men när man kommer utanför dörren och ska hitta nycklarna för att låsa upp håller man nästan på att kissa på sig???

En liten ledighet

Idag var sista dagen i skolan innan vi går på ledighet fram till den 4e april då vi börjar på Södertörns Högskola. När jag kom in i klassrummet i morse möttes jag av en påse med macarons! Vilken fröjd och lycka! Lisa har bakat och underbar som hon är tänker hon på oss sockergillande kompisar (som hon själv säger).
Se vilka fina

Efter skolan gick jag och Anna och tog en fika, börjar bli lite av en tradition nu:)
Yes, because we love coffee!
Och om man dricker lite för mycket av det goda är det bara att springa på muggen tvärsöver gatan:)

Nu är jag alltså ledig i lite över en vecka... vad ska jag göra av all min tid?? I natt jobbar jag visserligen men det är också det enda jag är inbokad. Anna och jag satt och pratade lite om att ta en resa nästa vecka, kanske till Dublin. Ryanair har närmligen bra priser nu så finns det möjlighet och pengar så borde man passa på men om det inte blir av så är jag öppen för alla typer av förslag till tidsfördriv! Kom så umgås vi!:)

Dag 36 Prisa Skatteåterbäringen!!!!!

Beräknat belopp som du ska få tillbaka: 18 442kr

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag är rik!!!!!!!!!!!!!!

Kan detta vara möjligt? nyp mig någon! Fast ja det står ju så.. JIPPI!!!!!!