lördag 12 mars 2011

Måntro att den här bloggen gör mig till en bättre människa...

Står och sminkar mig och är stolt över att jag satt mig själv i shopping-karantän och därmed insett att jag kan laga plagg istället för att köpa nya hela tiden. Medan jag står och speglar mig ser jag mina fina naglar fara upp och ner i ansiktet med smink borsten och jag är så nöjd över dem men så slår det mig att någonting inte har gått riktigt rätt till här. Jag får inte shoppa kläder men det är okej att gå och spendera hundralappar på naglar? Ånej! det är en matematik som inte går ihop! Dubbelmoral.... Och jag måste ju erkänna det för mig själv i och med att jag skrivit det här på bloggen! Det var riktigt dåligt gjort av mig och de här geniknölarna uppe i skallen skulle jag inte betala många kronor för. Jag känner att jag är en över-konsument och även fast jag inte lever över mina tillgångar så är jag besviken på mig själv och det är dags att ta tag i problemet! Aja baja! Jag skulle kunna ge mig själv utegångsförbud som straff men det drabbar inte bara mig i det här fallet utan mina gamla arbetskamrater som jag hoppas vill träffa mig ikväll lika mycket som jag vill träffa de. Så då har jag kommit fram till GODIS/BULLAR/BAKELSE förbud i två veckor!! Det här kommer svida! Men så går det om man är dum!
Punkt slut.

Bra tips!

Nu är naglarna fixade, det blev fransk manikyr den här gången.
Supernöjd! Hon är duktig min nagel-tjej!

En annan sak jag är nöjd över är att jag har hittat kvällens outfit och även löst ett problem. Tröjan som jag tänker ha på mig hade nämligen en missbildning i tyget, det var lite ljusare på en fläck och det såg inte bra ut. Men så tänkte jag till lite, gnuggade mina geniknölar och kom på att jag kan "sminka" över fläcken så med lite ögonbryns färg är fläcken borta och tröjan ser ut precis som den ska. Det var dagens tips det!

Nu ska jag sminka ansiktet också. See ya!

Dag 24 Kronprinsessan Viktorias namnsdag

God morgon, jag är vaken nu! Natten på jobbet har varit lugn, jag hade dock en farbror som inte kunde sova så vi tog en fika ihop och det är kvalitet! Jag älskar när de äldre vill berätta om sina liv och hur det var förr, man tröttnar aldrig på att lyssna, det är historia.. Efter fikat lutade han sig fram och gav mig en försiktig puss på kinden och sa att jag var rar. Sånt går rätt in i hjärtat!

Idag har Kronrinsessan Viktoria namnsdag och jag brukar inte uppmärksamma kungafamiljernas alla högtidsdagar men i och med att jag ratade kungafamiljen i ett tidigare inlägg vill jag idag istället passa på att hylla vår Kronprinsessa, för henne gillar jag ju faktiskt. Hon ger intrycket av att vara en väldigt fin och genuint äkta person som bryr sig om sin omgivning och omvärld. Dagen då jag uppmärksammade henne på riktigt var förra året när hon gifte sig med Daniel, blickarna hon gav honom och sättet hon var honom nära. Det var fint, hon imponerar på mig .

Därför hissar jag denna fina lilla flagga för henne idag!;)

Nu ska jag snart i väg och få mina naglar fixade, kanske finns det utrymme för en promenad i det härliga vädret också. Senare ikväll ska jag  träffa ett gäng gamla arbetskamrater som jag inte sett på flera år, det ska bli riktigt trevligt! Men så till den ständiga frågan, vad ska jag ha på mig?
Jag har satt mig själv i shopping karantän på obestämd tid så nåt nytt plagg har inte tillkommit garderobsfamiljen den här veckan vilket gör det hela ännu svårare men med en positiv inställning löser det sig nog.

Njut av dagen och ha det bra!