onsdag 25 maj 2011

Rabttkod på Nelly!

PyTT69uR
Ger dig 200 kr rabatt vid köp för minst 400 kr, dessutom har Nelly fri frakt och fria returer hela sommaren, så passa på!
Det gjorde jag:)
 En fin liten topp
 En genomskinlig väska, så att väsktjuven ser att det inte är lönt att stjäla från mig

och ett halsband
Allt detta för knappt några pengar alls, tack vare koden, så do it!

Det här med beach 2011..

..vi skippar det va? Jag har tröstätit, plugg moffat och i dag gjorde Älskling sin underbara köttfärssås som är så god att man tar extra mycket och gärna påfyllning. Till kvällsfika blir det smörgås i ugn med köttfärssåsen toppad med ost. Tror ni förstår vart vi barkar hän här.. rakt in i vassen!
Bye bye bikini! Vi satsar på 2012 istället.

Jag behöver inte göra omtenta!!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!Och eftersom det här är min blogg och den handlar mesta delen om mig får jag skryta hej vilt och då kan jag ju meddela att jag fick VG dessutom och det bästa av allt är att ingen verkar behöva göra omtenta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sommarlov mitt sommarlov, bara ett prov kvar sen smäller ledigheten in!!!!!!!!!!! Brrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrrrrr brrrrrrrrr

Dag 98 Ny dag, nya tag..

Att Gaston min älskade katt flyttade var nog bland det svåraste jag har varit med om. Jag har rent av känt panik över att han inte finns hos mig. Saknade är enorm, det är så otroligt tomt här utan honom. Trodde verkligen inte att en katt skulle ta sån stor plats i mitt hjärta men han lyckades, min lilla prins. Jag vet att han har kommit till det bästa hemmet man kan tänka sig och han kommer ha det fantastiskt bra där och det är det som får mig att inte bryta ihop totalt, för usch vad jag har gråtit, och gråtit.
Idag känns det i alla fall något lättare, jag har köpt lite nya växter och den ena har jag döpt till Gaston och den står på hans plats i köksfönstret
 Lilla Gaston, spretig och söt:) Växten heter egentligen sophora, väldigt underligt namn tycker jag..
 En kaffe planta, för att jag älskar kaffe!
 Gastons leksakslåda som han fick av mamma blev en låda att ställa en ormbunke på

Hemmet känns lite trivsammare nu även fast några växter inte kan ersätta min lilla plutt men om jag ska vara riktigt ärlig så är det underbart att kunna sova med sovrumsdörren öppen utan oro för att en katt smyger sig in:) och det är härligt att handdukarna är hela och fina, inte en enda klo som varit och dragit ut trådar;) Man får vara glad för det lilla helt enkelt!