fredag 17 juni 2011

Pengar, morötter och kapsyler

Kom på en dröm som jag hade i morse. Skulle köpa båt med Älskling, vi gick till banken för att låna pengar men när vi kommer till båtförsäljaren hade båten ökat i pris. Himla dålig stil! Med slokna huvuden åkte vi hem till vårat vackra hus som vi hade byggt tillsammans, jag och Älskling. Jag gick ut i trädgården och satte mig med en kopp kaffe och kom plötsligt på den briljanta idéen att köpa båten för morötterna jag hade i grönsakslandet. Sagt och gjort, med en skottkärra full med morötter gick jag till båtförsäljaren och kom hem med en båt! Om det vore så enkelt ändå:)
När jag var liten samlade jag (som många andra) på kapsyler och jag var helt övertygad om att dessa en vacker dag skulle fungera som pengar, kapsyl-valuta, hört talas om den? den står inte så högt i kurs idag tyvärr;) Men som liten var jag väldigt rik!

Ha en fantastisk helg alla, jag och Svea ska trotsa regnet och cykla till frissan i Fruängen. Måste vara fin till morgondagens dop i Örebro.

Dag 120 Spontant är så trevligt!

Igår eftermiddag kom Basse vår kompis förbi och vi grillade ihop. Lite senare kom även hans fina tjej Sara och vi dukade upp med ost och kex. Spontant, trevligt och mycket gott! Jag hade köpt svenska jordgubbar och vanilj glass till efterrätt men glassen behövdes inte för gubbarna var så perfekta som de var!
Det blev några jordgubbar över, till min fröjd och lycka! Iskall mjölk, jordgubbar och musli kan vara en sommar favorit!