onsdag 30 mars 2011

Dag 42 Tiden går snabbt när man har roligt..

..Eller när man är ledig. Det är redan onsdag! Och jag har inte ens hunnit med hälften av det jag hade tänkt göra inför den här lite längre ledigheten, attans!
Jobbade natten som var i alla fall så jag har inte helt legat på latsidan och idag ska jag banne mig iväg och träna, det är snart en vecka sen sist. Varför ska det vara så svårt att få in lite rutin på just träning??
Helgen passerade i det onyttiga tecknet och min ursäkt och mitt fall de senaste dagarna till att inte träna har varit det ständigt återkommande gotte-suget. Jag kan helt enkelt inte motstå och då känns det inte kul att dra på sig träningskläderna direkt efter svullandet och se ut som en spräng-färdig korv. I förrgår köpte jag två choklad kakor från Lindt, de tog slut igår, väldigt onödigt inköp men ack så gott och vad gör det om 100 år tänkte jag och fortsatte moffa i mig... såååååååååååå onödigt! Måste hitta ett substitut,det här kommer leda mig i fördärvet annars!

Snart är det måndag och då är det Södertörn som gäller, pirrigt! Har förstått att vissa i klassen sitter hemma och pluggar, fast jag vet inte vad för vi har inte fått några direktiv. Kanske är de så duktiga att de löper igenom studieböckerna för att vara väl förberedda inför vad som komma skall. Borde jag också det?
Har i alla fall varit i kontakt med vår utbildningshandledare på skolan. Det börjar nämligen bli dags att fundera på LIA-plats inför hösten och till det hör att skriva CV. Jag mailade honom ett utkast och vi diskuterade igenom det idag. Jag tycker att det är svårt att skriva CV, sälja mig själv, förklara varför just jag bör/ska/förtjänar hit och dit men vad är det som är så svårt egentligen? jag skriver ju om mig själv här på bloggen varje dag:) plätt lätt!
Jag ska i alla fall finslipa det personliga brevet lite, i övrigt verkade det bra.
Men en sak är säker och det är att jag ska bli en så bra Redovisningskonsult att alla vill ha mig och head-huntar mig överallt ifrån så jag slipper skriva så många fler CV.n, det har jag bestämt mig för!;) Borde med andra ord plugga lite i förväg jag med så att jag kan konkurera ut de sen;) Fast inte nu för nu är det off to träning!

Ha en härlig eftermiddag!

"Allt mode, en sajt"

www.modegallerian.se

Mycket trevlig sida men jag skickar med en liten varning;
Se till att ha gott om tid när ni går in där för det finns så mycket att kolla på att tiden fullkomligt springer iväg!;)

Sov gott och dröm sött!