måndag 8 augusti 2011

Dag 172 Hur svårt ska det va????

Älskling jobbar första dagen efter semestern idag, han gick upp okristligt tidigt medan jag som inte börjar jobba förrän imorgon med ett gott leende kunde vända på mig och somna om! Mohaaahhhaaaaa;) näää stackars! ingen skadeglädje här inte!
När jag väl vaknade satte jag mig vid datorn och beslöt mig för att ta tag i kommande praktik som är v 40-49, måste ju ha en bra plats så att jag får ut mesta möjliga av den! Började knåpa med det personliga brevet, skrev lite, suddade mycket men till slut fick jag till det, hoppas jag. Gick in på ett företag som känns aktuellt och började söka efter en mail adress dit jag kunde skicka mitt CV. Kom till en sida och började mata in mina dokument men ser till min fasa att de vill ha en bild på mig också... Bilder finns det gott om men tyvärr inte så många av den seriösa sorten:(
Bläddrar febrilt igenom alla bildmappar på datorn, hittar en bra ansiktsbild men bredvid ansiktet har vi ett vinglas... Hittar en till men mitt för ansiktet är det en mobil telefon... Hittar ytterligare en men då har jag någon söt vän tryckt mot min kind. %##"!!!&&???!!! Var tvungen att försöka beskära en av bilderna på något vis men hur tusan gör man det??? Efter otaliga försök får jag till det med en bild men ville ha en till att välja på, hux flux hade jag glömt hur man gjorde... Samtidigt har jag ansökningssidan igång med uppladdat CV och allt, måtte det inte finnas en tid som visar hur länge sidan varit aktiv utan resultat för då lär jag inte vara aktuell för jobbet! 2 timmar höll jag på och fippla med allt innan jag äntligen kunde skicka iväg det. 2 TIMMAR!!!!!
 Före
Efter
Förmodligen inte den ultimata bilden men så fick det bli.
Behöver vila nu, det där var en pärs! jag har ju trots allt semester idag och då tycker jag inte att man ska kunna förvänta sig så mycket mer än så här av mig;)