fredag 8 april 2011

Vår-pimpat bloggen lite

Känner mig kreativ såhär på kvälls kvisten;)

Appropå kreativitet, kolla in detta, Kinesiska designers har nog aldrig hört talas om "Less is more":)


Bilder från Honk Kong fashion week 2010, 
designer Guo Pei från Kina
Väldigt mycket och väldigt vackert!

Dörr stopp? Bokstöd? Bara fantasin kan stoppa dig:)


Det funkade!!!:)

Nu mina kära vänner tar vi bloggandet till en helt ny nivå!:)

Tack Lisa!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Testing 1 2 3

Provar en app för att se om jag kan blogga från mobilen:)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Fast inget slår riktig shopping!

”Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar vet inte var man handlar”
-Mae West-

Så sant så sant! Shopping gör MIG lycklig, jag får en tillfredsställande känsla i hela kroppen när jag handlat något jag gillar och känner mig fin i. Jag har ingen hobby, har egentligen aldrig haft utan mitt intresse är shopping och det som kommer runt omkring själva shoppandet som en fika med vänner och mysigt snack.

Tyvärr får mitt intresse ligga lite smått på is nu när jag pluggar, för det är när man shoppar utan att egentligen ha pengar som det dåliga samvetet kommer och det är inte lycka. Jag har gått på den niten några gånger när ha-begäret varit för stort och för att lära av mina misstag har jag byggt mig en egen shopping-karantän som jag ibland blir sittandes i:)
I sådana lägen är det jättebra att kunna surf-shoppa, det är tillfredsställande på sitt sätt. Dessutom blir de framtida inköpen lite mindre impulsiva då du fått chansen att verkligen fundera över vad du vill ha och behöver.

Tack vare surf-shoppingen vet jag t.ex. att jag ALDRIG kommer köpa dessa skor:


De är väldigt söta men "lite för mycket" enligt min smak fast de fick mig att le:) 
Skorna kommer från Christian Diors sommar/vår collection 2011. 

Nu ska jag surf-shoppa lite mer. Gör det ni med, it´s fun!;) Puss och kram

Dag 52 Surf-shopping is da shit!

.. ganska intetsägande, ganska trist. Varit i skolan och det är i och för sig alltid lite små trevligt och socialt. Efter skolan åkte jag raka vägen hem och gick och la mig i soffan en stund, tänkte försöka sova ett par timmar innan nattens arbete så att det inte blir som sist. Sov en halvtimme och vaknar av att katten Gaston pillar mig i håret i ett försök att få tag i min gummisnodd, kände mig lite extra snäll idag så han fick den, det är ju ändå fredag. Så nu har vi lekt apport, han är nöjd, jag är nöjd, Zigge sover, oberörd av livet omkring honom.

Eftersom denna dag känts lite lam och tråkig så  har jag surf-shoppat på nätet (motsvarighet till fönster shoppa??) och det är jätte trevligt!!
topshop.com
asos.com
Fina sidor!
Och jag hittade bland annat dessa fina skor på Topshop:
Enligt min smak så kommer grön och orange vara sommarens färger, så snyggt när man fått lite färg på den vinter bleka kroppen!
På en av mina second-hand turer med Anna hittade jag en orange blus som jag längtar efter att kunna använda. Skulle passa snyggt till de här skorna och ett par shorts. Oj oj oj nu blev det svårt! Måste nästan ha dem här skorna, annars faller ju hela min sommar outfit! :)

Älskling vad sägs om nudlar resten av månaden, yummi?;)