fredag 29 april 2011

Sommaren är räddad!

Säg hej till min cykel:)
Köpte den på blocket precis och ska hämta den imorgon! Yaaaaaayyyyyyyeeeeee!!!!

Ett tips för vinter trött hår!

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque

Macadamia Deep Repair Masque är en återuppbyggande hårmask som ger torrt, skadat hår nytt liv. En kraftfull kombination av macadamiaolja och arganolja ihop med tea treeolja, kamomillolja, aloe vera och algextrakt återuppbygger och tillför håret en nyvunnen glans. Håret får nytt liv med förbättrad elasticitet och glans och en intensiv "närings-boost".
Ditt hår kommer att stråla av välmående!
Finns att köpa på www.eleven.se

Dag 73 Proportions problem

Igår upptäckte jag till min förskräckelse att jag gått upp en storlek i jeans, idag upptäckte jag att jag gått ner en storlek i BH!!!!!!!! Jag ser Barbamamma framför mig..

Hon är ganska söt i och för sig:) Men jag strävar efter att vara lite mer proportionerlig och lösningen är bullar såklart, om de landar och sätter sig rätt, vilket jag är naiv att tro just idag.

.. Bröst däremot är ett dilemma och väldigt svåra att styra över. Jag har aldrig haft någon skrytsam byst men jag trodde inte att den skulle kunna bli mindre. Därför köpte jag mig en BH som fyller ut de knappt existerande små brön´a.
BOMB SHELL full effect push up! från Lindex
Vilken klyfta den ger! Ett hett tips till er tjejer som vill lyfta upp behagen lite men OBS OBS OBS! jag tipsar bara till er som har pojkvän/flickvän, denna vara bidrar nämligen till falsk marknadsföring och det uppskattas inte alltid;)

Älskling kommer inte känna igen mig när han kommer hem!!;) hihi!