tisdag 26 april 2011

Dag 70

Jaha.. nu är det bara några timmar kvar tills Älskling far till New York. Jag är så avundsjuk så det går inte att med ord beskriva men jag är jätte glad för hans skull! Och Älskling, nästa gång ska jag banne mig följa med! ;)
Imorgon är det skola på förmiddagen och sedan iväg till tandläkaren för en värdelös utvärdering av huruvida deras fluor smet på min tand har löst alla mina problem eller inte. Svaret är INTE! Men jag överväger att hålla god min och dras med tanden för tandläkarskräcken jag känner numera är inte att leka med. Ska det rotfyllas något i min mun får de slå mig medvetslös först eller ge mig höga halter av insomnings medel, bedövningsmedel och lustgas kontinuerligt under en veckas tid innan ingreppet, så att jag när det är dags, har en fin koncentration av medvetslöshet i kroppen.

Nu kom Älskling med en trasig kofta som behöver lite husmoderlig omvårdnad så jag avrundar kvällen med att sy vilket känns trevligt och lite annorlunda;) Min sista chans att visa att jag är ett kap så att att han håller sig i skinnet där borta haha;)