onsdag 28 mars 2012

Går back!

Sålt lite skor och diverse annat på Tradera, tjänat ihop en liten slant och är jätteglad för det men säg den lycka som vara för evigt! Självklart har jag gått på ett par nitar också.
Den ena var i förra veckan då en köpare frågade om jag kunde skicka med Schenker istället för posten då det alternativet är billigare. Tyvärr behöver man en skrivare för att kunna skicka sin post med  de och någon sådan har inte vi... Dum (eller snäll) som jag är anser inte jag att andra ska bli lidandes för att jag inte har någon skrivare så jag säger åt henne att frakten är 59kr då det är vad Schenker hade kostat. Intet ont anande knallar jag med mina paket till posten för att skicka dessa. Kvinnan i posten vill ha 152 kr av mig, 152 kr!!!!!!!!!  Jävlar!!!! Jag står bokstavligt talat och betalar för att bli av med mina saker! Fel fel fel!!

I dag ränner jag återigen till posten för att få iväg ett par kängor jag sålt. Tjejen som köpte kängorna betalade mig 48kr i frakt men själv fick jag betala 84kr. FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!
Posten är snuskigt dyr.... så här kan vi ju inte ha det!

Nu ska jag kolla på Borås superstars så jag blir på bättre humör:) älskade gamlingar!

Kärlek på väg...

En karl kliver på tunnelbanan och ska precis sätta sig när tunnelbanan börjar rulla varpå han nästan ramlar in i kvinnan som sitter bredvid mig.
Han ursäktar sig generat och sätter sig snabbt. Hon börjar prata med honom men jag hör inte riktigt vad hon säger men så inser jag att hon pratar engelska. Jag slår på mitt engelska öra och plötsligt hör och förstår jag allt:) Kvinnan frågar vad han heter, han svarar, sen frågar hon vad han jobbar med och han svarar. Efter 5 stationer har de bytt telefonnummer! Hahaha love is in the air!
Undrar om hon behövde en sugardaddy eller vad dealen egentligen var där men ingen är gladare än jag, mys!!