lördag 26 februari 2011

Redo för partaaaaaaaay!

Jag tycker att det är svårt att sminka sig och sminket verkar leva sitt egna lilla liv när det väl hamnat i ansiktet.  Så när jag var inne i stan igår vart jag rekommenderad att prova smink märket id. Och jag säger bara ett par väl valda ord, Fan vad snygg jag blev! Vilket smink!!!!!!!!!!!!! alla ojämnheter i ansiktet är borta och jag ser ut som 25 år igen!!! WIIIIHOOOOO :) Vacker med spackel oh yeeeessss!
Guds gåva till Lotta

Jag är jag klappad och klar och redo för party, resultatet blev:



Pussmun såklart!! (för idag är jag 25)
Jag är nöjd med kvällens outfit även om den tog mig en halv dag att hitta, vilket slöseri.. Men kul ska vi ha!

Dag 10 inte en vanlig lördag

Dagen hade gärna fått börja lite annorlunda men man kan inte få allt här i livet, bara förlika sig med den tanken tyvärr. Ikväll är det i alla fall fest och inte vilken fest som helst utan "sjöslag i Sjöberg". Brorsan och hans tjej har slagit ihop sina födelsedagsfiranden och ikväll smäller det. Målet enligt de själva är att bli vräkta (?) hihi kan bli kul:)

Inbjudan lyder:
Häftigare än en kändisfylld biopremiär på Rigoletto, finare än en Nobelmiddag, vackrare än ett simpelt bröllop mellan en kronprinsessa och en bonde! 
I årets Sjöslag i Sjöberg siktar vi på att värdparet ska bli vräkta!

Välkommen är du med glatt humör och brännvin innanför västen.

Vin samt produkter från våra sponsorer OLW och Falcon finnes.

Sambo, särbo, trolovad eller någon som du bara är kär i får givetvis följa med. 

Osa senast 110220.

Välkomna önskar Susa, Lasse & Alice the pitbullcat.



Kommer bli AWESOME!!!
Problemet som alltid är bara vad i allsin dar jag ska ha på mig.. Det blir trängre och trängre i garderoben men ytterst sällan är det något användbart som tillkommit samlingen. Kavajen som jag köpte igår är i alla fall plagget jag tänker utgå ifrån, sen har jag bestämt mig för vilka underkläder jag ska ha men längre än så kom jag inte. Just nu tycker jag att det är lite synd att inte Thomas är en tjej med bra smak och rätt storlek, för då hade jag kunnat låna kläder av honom.
Och med ens kom jag på lösningen på klädproblemet!!!! Jag får helt enkelt bjuda upp till klädbytar dagar med de jag känner... Alla andra har hur mycket fint som helst som jag skulle kunna tänka mig att låna.. Ja så får det bli vilken himlans bra idé och billigt blir det också!


Tyvärr löser det inte mitt problem just nu, så jag får helt enkelt gå och kolla i garderoben för sjuttielfte gången... Alltså det är så synd om mig så det finns ingen hejd, visst då?;)