tisdag 15 mars 2011

Inbjudan till maskerad!

Det vankas fest!! Idag när jag kom hem låg det en jättefin inbjudan innanför dörren.


En inbjudan som verkligen gör att man känner sig utvald! 
Maria är en av de mest konstnärliga och kreativa människorna jag känner. Hon jobbar som make-up artist (när hon inte är mamma-ledig) och gör även kroppsmålningar! Så coooooooolt! I deras hem hänger det fina målningar lite varstans som hon har gjort och hon har även målat hela hennes sons rum som ett akvarium;)
Besök gärna hennes hemsida http://mariakronberg.dinstudio.se/

När jag fyllde 30 år gjorde hon en tavla till mig, av pärlor! Den är 30*30 cm, hur häftigt som helst och jätte kul att få! Hon är duktig hon! Så ett tips om du vill göra någon glad, gör en pärltavla, mycket uppskattat kan jag lova!

Temat på festen är "det motsatta könet" och det har jag och Älskling varit med om en gång tidigare när Melissa min raring fyllde 25 år. Då såg vi ut så här:

Älskling är inte bara snygg som man utan även som kvinna;) Jag är lyckligt lottad!
Nu gäller det att fundera ut vilken typ av karl-slok jag ska klä ut mig till den här gången, tur att jag har gott om tid på mig.

Släpp fångarna loss det är vår!

Dagens tenta ska vi inte prata om.
Efter tentan hade vi 3,5 timme innan en föreläsning så jag och Anna begav oss ut i solen! Vi tog en kaffe på ett mysigt litet fik och det var ljuvligt!


Jag har sett ett riktigt vårtecken och det gör mig lycklig!

Dag 27 Tenta tajm

Drömde så mycket konstigt i natt, mycket som rör sig uppe i skallen så här inför ett prov men det konstigaste av allt är att en massa bitar har fallit på plats. Jag känner mig märkligt lugn inför provet till motsats från igår när det var nära att jag fick en hjärnblödning av kaoset. Drömmar är bra! Så keep on dreaming!

Idag fyller även min underbara barndomsvän Sigrid 30 år! Hipp hipp hipp hurra!! Du är fantastisk och jag är så glad att du finns i mitt liv! KRAM