torsdag 3 november 2011

Problem no2

Köpte skumgummi rullar idag men märkte när jag kom hem att jag inte vet hur man använder de...
Försökt få de på plats i håret gång på gång men de envisas med trilla av eller hamna väldigt galet. Finns det någon som är bekant med de här knäppsakerna och kan ge mig en lektion??
(Det smutsiga spegelglaset är numera rent, Lottas anm.;))

En liten återkoppling från tidigare inlägg. Älskling kom till min undsättning och åt upp bullarna så slapp jag fundera mer på det och kan ta mig ett glas vin i helgen med gott samvete:)

Dag 259 2 härliga bullar vs ett glas vin

När jag började på viktväktarna för ett par veckor sedan var det för att bli av med sötsuget och det maniska svullandet. Idag äter jag på regelbundna tider, räknar points och för en liten matdagbok.
Mitt gottesug har minskat och jag har gått ner 1,5 kg!!!!:), bara på att äta rätt! Tycker att jag har kämpat på bra men håller inte för hårt på mig själv utan unnar mig ett par kakor och någon bulle när tillfälle bjuds. De extra pointsen dras från min veckobuffert och än så länge är de under kontroll. Men så har vi då Marianne som är så snäll och vill bjuda på lunch lite då och då på restaurang och det är förvånansvärt vad lite nyttig mat det finns, eller så går vi helt enkelt på fel ställen...!
Idag hade vi en kund på besök, en person känd från tv;) Jag är inte så strarstruck av mig men lite kul är det allt! Marianne gjorde sig till lite och köpte bullar till fikat men vi hann inte med något sådant så bullarna kom fram efter lunch istället när kunden hade farit. Hon hade köpt fyra stycken och vi åt varsin till efterrätt. De två som blev kvar visste hon inte vad hon skulle göra av så de tyckte hon gott att jag kunde ta hem och äta ikväll. Nu sitter jag här med två stora, vackra kanelbullar som luktar så härligt gott och jag vill inget hellre än att bara proppa i mig de! Min points buffert kommer fara all världens väg och jag tror att mitt glas vin i helgen halveras om jag ger vika nu..
Mina problem är så stora så de går knappt att greppa, märker ni det?;)

Tar mig ett glas vatten och funderar en stund till över hur jag ska göra, mitt helg vin är nästa heligt och jag vill gärna behålla det glaset...men bullar är ju sååååååååååååå gott!