fredag 18 mars 2011

Hockeymatch

Sitter i soffan och kollar på TV, helt ensam, chef över tv-dosan, det här här fredagsmys på hög nivå! ;) Älskling ligger i sovrummet och kollar på TV, det är hockey match och det låter tyvärr inget vidare där inifrån. Men jag hoppas vi vinner så att det blir härliga fredag precis som det ska vara.

Jag gillar bra service!

För ett tag sedan skrev jag här och berättade om två par träningsbyxor som jag handlat via nätet. Tyvärr visade det sig att det ena paret satt lite konstigt i midjan. Jag hörde av mig till butiken och kom i kontakt med en helt fantastisk kvinna som heter Cilla. Cilla bad mig skicka tillbaka byxan så att hon kunde se om alla andra var sydda likadant eller om det var ett fabrikationsfel. Hon ringde mig ett par dagar senare och berättade att alla byxorna är sydda likadant och att det kanske beror på att jag inte fyller ut byxan riktigt som just denna fodrar. Detta måste ju betyda att min stjärt är liten, happy happy:)
Jag bestämde mig för att reklamera och istället byta till den andra byxan som jag redan hade fast en annan färg, den trivs jag jättebra i och den sitter som en smäck runt min lilla stjärt;) Dessa byxor kostade lite mer men fitness butiken skulle stå för mellanskillnaden sa Cilla, som kompensation för besväret. Vad ska man säga, bra service är vad det är! Trevligt bemötande och snabb leverans, jag är såld!
Idag kom mina nya byxor och tillsammans med dem fick jag ett nyckelband, det gör mig till en ännu mer nöjd kund som kommer handla där fler gånger!

http://www.fitnessbutiken.se/

Dag 30 Vilken härlig dag tralla la la!

Ledig från skolan idag igen! Trots det ställde jag klockan och gick upp relativt tidigt, vid 7.30:). Hade bestämt fika dejt med Malin och hennes son Max och hurtig som jag kände mig promenerade jag bort mot henne. Vi for först till Skärholmen för att handla lite och trots att jag har mitt shopping förbud handlade jag också men för ett presentkort som jag fick av Brorsan och Susa när jag fyllde år, det måste ju vara okej va?

Jag köpte i alla fall en Lip maximizer från Dior med plumping effekt.

Riktigt mysig pirri-pirr känsla i läpparna men om de ser större ut tvivlar jag på men jag gillar den ändå och den smakar god mint:)
Till den köpte jag en läpp penna.
Mycket nöjd med inköpen, fantastiskt bra födelsedagspresent! Tack så jätte jätte mycket Brorsan och Susa!

När vi var klara i Skärholmen for vi hem och åt lite lunch och sen fikade vi några koppar kaffe/te och snackade gojja. En alldeles fantastiskt bra dag och jag struntar fullständigt i att det snöar, för efter snö kommer solsken! Och jag har fina läppar tralla la la la la!;)