onsdag 29 februari 2012

Kärlek mellan två människor

Idag friade jag till min älskling och han svarade JA.
Det gör mig till världens lyckligaste kvinna och blivande fru!


Drömmar innan en tenta...

Jag lyckades somna till slut men det var bra marigt där ett tag och om det blev så mycket kvalitet i sömnen vete tusan.
Drömde att jag skulle besöka en loppis inne i stan, for dit men kommer till något som mer liknar en ungdomsgård. Ställer mig i kö tillsammans med ungdomarna och väntar på att få komma in. Väl inne möts jag av en medelålders kvinna, hon bjuder in mig till sitt kök och serverar kaffe. Vi sitter och småpratar lite och jag ser mig omkring, det var ett kalt boende, knappt några möbler, inte speciellt hemtrevligt. Kvinnan sätter på lite musik och drar upp mig från stolen för en dans...
Jag tycker att hon är lite udda och närgången och deklarerar därför vänligt men bestämt att jag tycker att hon verkar trevlig men inte på "det" sättet. Hon blir ledsen och faller ihop på golvet. När hon ligger där ihop rullad berättar hon att hennes karl slår henne. Jag blir mycket upprörd! Tar henne under armen och går hem och ställer henne i hallen, hon är numera en byrå och jag stoppar ner mina pluggböcker i "henne" och låser. Sen vaknar jag upp, som ett frågetecken... vad betyder detta liksom..?
Det har visserligen mindre betydelse för nu är jag hemma igen och tentan är skriven, jag är mer än nöjd! Känner sådan enorm befrielse över att det är gjort och att jag inte har fler tentor framöver!!
Efteråt for jag och tjejerna till Jensens för att fira med en trevlig köttbit och en fantastisk efterrätt, det var vi värda!:)


Nu är jag ledig ända till på måndag då det är dags för 10 veckors praktik men innan dess är det en tripp till Åre som gäller:) Härliga tider! Puss och kram

Endast Lotta är vaken

Kan inte sova... Nipprar över imorgon. Att skriva den sista tentan på den här utbildningen är stort för mig, det betyder ju faktiskt att jag snart är färdigutbildad.. Wieeeeee:) Men för att ha en chans att klara den måste jag sluta grubbla och börja sova! Sov gott allesammans! ...Och där började ungen grina... Helvete!