söndag 12 juni 2011

Söndags shopping

For till Nacka Forum med Älskling idag. Tanken var att hitta ett par snygga shorts till honom, inget annat.. yeah right! Tillfällen som dessa när man själv inte ska/bör/får handla något hittar man självklart massvis! Jag överlade lite med mig själv och beslöt ändå att det är okej att handla lite. Jag har nämligen lagt ut bilen på blocket och förväntar mig att få den såld och då rullar det in ett par kulor som jag med andra ord spenderade idag.. Smart? nä.. Är detta typiskt mig? jaa...
Vad kom jag hem med för fint då, jo:
 Jätte härlig tunika från VeroModa, passar perfekt till ett par jeans shorts och ett litet linne under.
Jeans shorts från JC, att ha till tunikan:)
En liten söt klänning från NewYorker
Axelbands väska från Mango (Stor rea där nu, 50%-70% på allt i butiken, passa på om ni vill fynda!)
och avslutningsvis ett armband, också från Mango.
Just ja, Svea har fått en cykelkorg, det var dagens shopping! Det blev förresten inga shorts till Älskling, han är inte lika bra på att shoppa som sin tjej;) ska försöka lära honom allt jag kan men måste börja smått och försiktigt. Han är inte så förtjust i att lägga pengar på kläder, typsikt killar.. hur tänker de lixom? Shopping är ju en del av livets goda;)
Kram på er!

Dag 115 Ooops I did it again..

Igår när vi kom ut till Thomas bil satt det en lapp på rutan där det stod: Ring om du saknar nycklar. Vad konstigt tänkte jag, det var ju jag som hade bilen sist och mig veterligen har jag alla mina nycklar i behåll, kollade för säkerhets skull, jo då hemma nycklarna fanns i väskan och bil nycklarna hade jag ju uppenbarligen inte heller tappat eftersom Thomas kunde starta bilen. Släppte lappen och tänkte inte mer på det, förrän idag när jag ska ha nycklarna till min egen bil men hittar dem ingenstans! Panik panik, river och sliter i väskor, jackor och kläder, gormar lite på Thomas och var tusan gjorde jag av lappen med numret till personen som hittat ett par nycklar??? Fast så tänkte jag att nää jag hade ingen användning av dem nycklarna när jag körde Thomas bil så varför skulle jag ha tappat dem? Men jag fortsatte leta och hittade lappen, ringde personen och han förklarade att han hade hittat nycklarna sittandes i passagerar dörren på min bil. Jahapp javisst ja, jag var ju till bilen och hämtade sol underlaget i fredags när jag skulle iväg och sola.. Måste ju alltså ha glömt kvar nycklarna i bilen. Vänta lite här nu, jag glömde alltså kvar nycklarna i bilen???!!!!! ja vad ska man säg... förvirrad förvirrad! Och det är inte första gången jag råkar göra så, låsa upp bilen, hämta det jag ska ha och sedan gå därifrån men det får vara slut på de dumheterna nu! Vilken himla tur jag har ändå att det finns hederliga människor!!! och ännu mer tur är att det var min bil och inte Älsklings bil som jag var förvirrad kring. Har lite hjärtklappning faktiskt.

Middag på Heléns krog

Med brorsan och svägerskan.
Brorsan beställde in sniglar till förrätt och jag är uppvuxen med att man måste smaka på allt, åtminstone en gång, så det var bara att hugga in!





Det smakade bra! mycket bättre än vad jag trodde och det var inte ett dugg slajmigt. Kul upplevelse.
Varmrätten blev en biff pasta, otroligt god!




Trevlig middag och trevlig kväll!
P&K