torsdag 24 november 2011

Vackert i grått




Härlig dansk design från Walther & Co

När jag och Älskling flyttar till det där stora huset med 72 rum, ska minst tre av rummen vara i den här härliga stilen. Jag längtar efter att få gå lös med mitt intresse för inredning.
Det var faktiskt drömmen om en egen inredningsbutik som fick mig att börja plugga företagsekonomi, tänkte att det vore bra att kunna om jag ska driva eget. Det ena ledde till det andra och nu är jag snart redovisningskonsult, sicka outgrundliga vändningar livet kan ta va? Men drömmen om en egen butik finns fortfarande kvar även om den lagts på is ett tag.


Bilder från Oi Soi Oi

1 månad kvar till jul

Vankar fram och tillbaka, fram och tillbaka i väntan på att jag ska få julpynta. Älskling tyckte inte att det var aktuellt förrän om minst två veckor. Tyll och dumheter säger jag! Vi kompromissade och kom överens om att sätta igång på söndag, då är det ju trots allt första advent. Om jag själv fick bestämma hade pyntet varit uppe redan när jag åt min första lussebulle för drygt en månad sen. Älskar julen!
Blir så pysslig och rofylld den här årstiden, full av förväntan. Måste försöka hålla kvar i den härliga känslan och inte stressa iväg som annars är lätt hänt så här innan jul då det är mycket att göra och många att träffa men jag ska verkligen försöka njuta i år.

Dag 280 Inte ett år för sent...!

Äntligen får jag ha skor i min julgran, jag blir så glad:)