lördag 23 april 2011

Min Älskling




Jag älskar denna karl!

-Posted using BlogPress from my iPhone

Från Djurgården

Thomas undrar vad träden skulle berätta för oss om de kunde prata, den här gamlingen har nog sett och hört både det ena och det andra..
 Danvikshem min arbetsplats




Såg den här pinnen sticka upp ur ett träd, tyckte den liknade en giraff och giraffer behöver namn så här har vi Egon.

Jag och Älskling




- Posted using BlogPress from my iPhone

Jag fick inget påsk ägg..

..trots att jag fladdrade med mina ögonfransar så fint att de nästan trilla av. Det var väl i och för sig lika bra, det är ju inte så att det går någon godis-nöd på mig.. Thomas tyckte att vi skulle dra och träna istället så så blev det. Efter träningen tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av en pizza så vi drog hem och duschade och for sedan till pizzerian. Väl där ändrar jag mig plötsligt och väljer en sallad istället (så förbannade dumt). Salladen var visserligen jättegod men Älsklings fina ost indränkta pizza fick snålvattnet i munnen att rinna i 180... Kommer aldrig välja bort en pizza igen!

Nu är vi på väg ut till Djurgården för en hand i hand promenad:) gosigt värre!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Dag 67 Påskafton!

Vilken trevlig kväll det var igår!! Tack återigen Anna!
Jag har fått i mig morgonkaffet och börjar känna mig så smått i ordnings igen. Fantastiskt väder har vi idag också, ska försöka lura ut Älskling på en promenad på Djurgården eller nåt. Ja just ja min lugg som var så konstig ryckte upp sig rejält under gårdag kvällen och det visade sig vara en produkt beläggning, typ kemisk reaktion som lagt sig ovanpå strårna som jag med lite pill kunde dra bort med naglarna. Mycket märkligt men jag är lättad över att det inte var hårfärgen som lossnat som jag först trodde. Ska i fortsättningen vara lite mer försiktig med hårprodukter och inte blanda hej vilt som tidigare:)

Nu ska jag gå och pussa lite på Älskling, kanske jag får ett påsk ägg då;)

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk! Kram och kram