tisdag 29 mars 2011

Dag 41 Jag vill ha tillbaka John Pohlman i rutan!

När jag vaknar på mornarna kollar jag alltid på mobilen för att se vilket väder jag har att vänta. I morse visade den en stor sol och två grader. Härligt tänkte jag och såg framför mig en skön promenad, en god kopp kaffe osv osv.
Glider ur sängen och börjar rulla upp persiennen, reagerar lite för att det inte kommer in någon sol och det var  inte så konstigt för det SNÖADE ju!!! Inte en enda solstråle på himlen. Ville nästan börja gråta men hejdade mig när jag förstod hur patetiskt det skulle vara haha.
Men seriöst, våren vart är du? Jag vet att det gör ont när knopparna brister och att det är därför du dröjer men det är april snart och det betyder att det är dags att dyka upp nu. Och John Pohlman vart tog du vägen? Han var en sann meteorolog, alltid fint väder, aldrig otrevliga överraskningar och sa han att det skulle bli ett visst väder så blev det så;) Något förskönad och retuscherad minnesbild jag vet men det kändes på något vis ändå tryggt med honom som väderman. Ska kolla upp om han inte har några barn eller barnbarn, kanske barnbarns barn som kan ta över vädret efter honom, styra skutan rätt liksom;)

Slutsats, vinter jackan får hänga framme ett tag till.
Har under dagen varit en sväng till min lägenhet i V-torpa och träffat en mäklare för värdering, det gick bra så efter det tog jag en tur till Liljeholmens köpcentrum. Mitt upp i allt blev det strömavbrott och då var det lika bra att åka hem. Nu ska jag sätta mig i soffan och vila min alldeles utmattade kropp, det tar på krafterna att vara ledig;)