måndag 14 mars 2011

En uppmaning att hjälpa katastrofens offer i Japan!

Det är svårt att greppa och svårt att förstå men katastrofen i Japan är verklighet.
Jag har bidragit genom att skicka pengar, gör det Ni också! Det finns flera organisationer runt om i världen som arbetar för att hjälpa katastrofens offer.
Länken leder till aftonbladet och de olika organisationerna som man kan skicka pengar till.



Utan godis i tre dagar försmäktar jag på denna ö!

Jag är söt sugen...
Inte ätit ett uns av snask och gott sen i fredags, vilket är mycket bra men gu´så trevligt det hade varit att få gå lös på en godispåse eller en chokladkaka, skulle även kunna tänka mig en äppelpaj med vaniljsås, kladdkaka, kärleksmums, tårta, kanelgifflar, wienerbröd, munkar och lite lakrits glass. MUMS!! Och jag får inte glömma chokladbiskvier (och då tänker jag framför allt på Lisas hemmagjorda, de är jättestora och jättegoda!!), muffins, prinsessbakelse och kokosbollar, så mycket som är gott men ack så förbjudet! 11 dagar kvar..

Jag får helt enkelt låtsas att min morot är en polkagris så känns det kanske lite bättre.

Dag 26 Måndag

Jag stannade förbi affären på vägen hem från skolan, handlade lite diverse och kom på att vi behöver kattstand så då gick jag till djuraffären också. Med händerna fulla börjar jag min vandring hemåt, kommer ca 100 meter när det känns som att jag ska dö! Kattsanden på 10 kg, matkassen och handväskan väger helt plötsligt bly! Varför i allsin dar ska man handla så mycket?? Inte nog med det så var gångvägen översvämmad så jag var tvungen att ge mig upp på kullen med snö som var hal och gropig och jag blev lite orolig med händerna fulla vad som händer om jag ramlar, vilket inte hade förvånat mig.
Jag hinner dock inte ta många steg förrän jag trampar i en hundbajs.. Ja ja tänker jag "det som göms i snö...". Kollar mig omkring för att se vart jag kan dra av det någonstans och upptäcker att jag är omringad av bajs!!! det fanns inte en enda ren yta i min närhet. Mitt enda alternativ blir att hoppa ner i vattnet och det var med livet som insats, halkade till och höll precis på att ramla men lyckades parera på något outgrundligt vis, änglavakt! Skorna blev i alla fall rena i vattnet men nu är jag helt slut! Fast så här eftersåt blir jag lite orolig över alla andra som kommer och går den där vägen när det ser ut som det gör. Får ta och ringa ett samtal till någon som kan något om detta.

Imorgon har vi tenta i affärssystem och det kan gå precis hur som helst. Jag köpte jättefina röda äpplen idag och jag ska nog ta med ett till läraren imorgon;)
Se så fint! Man kan nästan tro att någon polerat det så glansigt som det är!