fredag 6 maj 2011

En bra historia!!

Ursäkta det hårda språket, känsliga läsare varnas!

Tog en paus i pluggandet för att katterna sa att de var i behov av en dusch.. Nu är de rena och fina och luktar mumma! Gaston hade dessvärre lite bråttom att besöka toahuset och när han kom ut där ifrån såg jag att han inte hade torkat sig riktigt. Kom då på historien om björnen och kaninen.

Björnen och kaninen satt i skogen och sket. Då frågade björnen kaninen om han har problem med skit i pälsen. Nej svarar kaninen. Vad bra säger björnen och tar upp honom och torkar sig i rumpan.

Jag försökte berätta den för Thomas men skrattade så tårarna sprutade, jag tycker den är så gullig på något vis!
Uppenbart är att Gaston har problem med skit i pälsen men han får inte använda Zigge att torka sig med, sånt gör man bara i skogen;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

Dag 80 Fredagsmys, vad är det?

Sånt existerar inte hemma hos oss, här pluggas det bara inför tentan imorgon. Och som jag längtar tills den är över!! Oavsett resultat tänker jag gå rakryggad ut ifrån Aulan och lämna Södertörns Högskola bakom mig, åtminstone för den här gången, och njuta av att få andas ut ett slag:)
På kvällen blir det eventuellt ett litet tenta-firande på Mälarpaviljongen med tjejerna och det ser jag verkligen fram emot. 


Tone raringen skickade precis en bild från Annas inflyttningsfest, med ens blev allt mycket trevligare! 

Men nu skålar vi i lite vatten och fortsätter plugga, God kväll!