torsdag 17 mars 2011

Dag 29 Äntligen hemma!

Heldag i skolan som avslutades med en intressant föreläsning men den hade kunnat komprimeras till en timme istället för tre. Jag satt och kände myrorna i krypa i brallan när det var en timme kvar och det kändes rätt meningslöst att bara sitta av tiden på det viset som vi gjorde. Föreläsaren var dock inte beredd på att släppa iväg oss tidigare så klassen tog saken i egna händer och gick. Då kröp mitt samvete fram och jag tyckte att det var oförskämt och respektlöst att bara gå på det viset, vi hade faktiskt lektion till kl 16. Hade det här varit en arbetsplats kan man inte bara komma och gå som man vill så då borde man inte få det i skolan heller, vi pluggar ju för att komma ut och möta yrkeslivet och i det ingår tidspassning tycker jag (jag har lätt för att vända på en fem-öring i mina känslor som ni kanske märker om mitt tänkta agerande riskerar att "skada" någon). Det slutade i alla fall med att jag och fyra till satt kvar until the bitter end.
Väl hemma var det snabb förtäring på stående fot för att sedan fara iväg och träna och som vi tränade sen! Armar och axlar fullt ut! Älskling kommer mest troligt att få hjälpa mig att duscha imorgon för jag kommer inte kunna lyfta schampot. På lördag kommer han mest troligt få hjälpa mig med mina toa besök, får då är jag förlamad, stackarn;)

Hoppas dagen har varit snäll mot er, snart är det helg, igen! Den här veckan har verkligen passerat i ilfart. Så glöm inte att stanna upp och njut av stunden och sekunden för snart har den passerat.

Nu ska jag smälla av i soffan, kram på er!