tisdag 20 september 2011

Dag 215 Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Det vänder snabbt i mitt lilla liv!
Efter en härlig helg är det vardag igen och det med besked. Igår var jag matt efter en hel dag av plugg, allt kändes ändå bra, läget under kontroll inför den kommande tentan men så i dag sprack min mysiga bubbla. Det är så jobbigt när det händer, man tror att tiden räcker till men inser att den är ganska knapp, i synnerhet när läraren fortsätter att mata på en uppgifter som ska lämnas in och nya saker som ska läras in. Nu kan vi snacka att jag är matt! Sitter med två läroböcker, en stor övningsbok och ca 50 A4 sidor med extrauppgifter. Vet inte alls var jag ska börja och får inte veta förrän imorgon hur läraren hade tänkt begränsa sig inför tentan som är på torsdag i nästa vecka. Ack ack ack!
Inte nog med det så har jag ännu inte fått någon praktik plats och det är 1,5 vecka kvar! Praktiken trodde jag också att jag hade i en fin liten ask, jag var ute i god tid med att skicka runt mitt CV till de företag jag önskade men har knappt fått någon respons alls. Jag trodde att jag var garanterad mitt första hands val då jag blivit rekommenderad dit av både en skattejurist och vår utbildningshandledare. Detta gjorde att jag hamnade i ett paus läge, varför fortsätta söka när man i princip är garanterad en plats och det enda som saknas är det lilla klar tecknet som sas skulle komma? Dumt av mig att ta ut något i förskott, för klartecknet tycks inte dyka upp.
Nu sitter jag här helt utan kontroll och tycker synd om mig själv men hoppas att det vänder tillbaka lika snabbt som det kom för jag behöver plugg-ro.