måndag 20 juni 2011

Ett litet stycke på hjärnan

På dopet i lördags spelades en så vacker psalm med ett fint budskap. Jag har haft en liten bit av melodin på hjärnan sen dess så jag får förmoda att tanken är att jag ska dela med mig av den:

Du vet väl om att du är värdefull
Att du är viktig här och nu
Att du är älskad för din egen skull
För ingen annan är som du.
(psalm 791)

Läs orden och känn efter, de är så rätt, du är värdefull, viktig och älskad för ingen annan är som du. Glöm inte det!

Pok

Sommarläsning

Köpt min första pocket på över ett år! Ser fram emot lite avslappnad läsning.




Dag 123 Örebro t/r

I lördags döptes mina härliga kusin barn Ludwig, Wictor, Arwid och Edwin.
Jag fick det hedrande uppdraget att bära positions korset i kyrkan följt av barnen.
När jag stod och väntade på att börja gå kände jag mig ganska lugn och sansad men så sätter min kusin Pelle igång och spelar på orgeln och han spelar melodin från Ronja Rövardotter, nåt så otroligt vackert! Mina knän börjar skaka och jag känner hur allt hår reser sig på armarna, jag minns att jag blev orolig för att min stående päls skulle synas på bild! Tack och lov gjorde den inte det.

Alla pojkar skötte sig exemplariskt, som små ljus stod de där framme och lyssnade på prästen och minstingen Edwin han sov mest hela tiden.

Prästen hade poppat popcorn åt barnen och lade till en liten historia där hon liknade människan vid det hårda, kalla majskornet som ju ingen tycker är speciellt trevlig att vara med men med Guds hjälp kan man bli lika fluffig och god som ett popcorn som alla älskar och vill ha i sin närhet. Jag blev nästan lite religiös där ett tag:) Hon var verkligen en pärla till präst!
Popcorn skålen var populär!
Wictor, Arwid, Ludwig och min älskade mamma med Edwin
Upptäckte nu att Älskling inte var med på ett enda kort, så kan det gå när man står bakom kameran men jag kan meddela att han var lika snygg som vanligt!:)

I övrigt har vi haft vattenkrig, spelat x-box, byggt lego, ätit gott, fikat gott, druckit gott, vad mer kan man önska? Inget! Det har varit en fantastisk helg men nu är jag trött så trött! En sak till ska jag säga innan jag somnar igen och det är att Anna, mamma till alla dessa härliga pojkar är en stålkvinna och supermorsa och jag beundrar hennes styrka, godhet och tålamod:). Tack för den här underbara helgen! Kram till er alla