söndag 5 juni 2011

Äntligen är det över!

Big Brother..
Rätt person vann, björnen Simon, precis som jag förutspådde men oj så skönt att programmet äntligen är till ända. Jag är lite jobbig på det viset att jag kan fastna i program och jag behöver inte ens tycka att det är bra eller underhållande. BB har varit ett sånt program! Tidigare säsonger har det varit lite drag och riv i men det här har bara varit tröttsamt och tidsödande och ändå har jag följt det i 106 dagar.. Jag är så glad att slippa:)

Slutsatsen jag kan dra är att det finns en rättvisa trots allt! De flesta som fick vara med har ju varit ena riktiga, ursäkta mig, sopor rent ut sagt! och jag är lättad över att en så rar och ödmjuk kille som Simon tog hem allt!



Nu sover vi gott, godnatt!

Bra erbjudanden

Groupon.se
Bra erbjudanden varje dag, kostar inget att bli medlem!
Dagens erbjudande är:
Fiskpedikyr 285kr istället för 600 kr
2 behandlingar thaimassage eller fotmassage a´ 30 min för 160 kr istället för 400 kr.
5 cellulitbehandlingar a´40 min för 1200 kr istället för 4000 kr.


Dag 108 Tre fantastiska dagar!

Fyra dagar till tenta och jag beter mig som om jag hade sommarlov redan. Inte bra inte bra men vad trevligt jag har haft det!
Smaka på Stockholm i torsdags som avslutades på Golden Hits för att jag och Lisa skulle få återuppleva 90-talet lite. Helt underbart! har inte dansat så mycket på väldigt länge! I fredags promenerade jag och Älskling över till Basse och Sara, bara för att säga "hej", kom hem klockan 3 på natten. Älskar spontana infall, de blir alltid så bra! Igår hade jag en hel dag ute i solen med Anna som avslutades med en fest hos hennes brorsa och hans tjej. Älskling kom dit också och vi sjöng och dansade till sent på natten. Tog en taxi hem, dundrade i säng och sov till 12 idag. Gick upp för att plugga, öppnade boken och blev jättetrött igen, satte mig i soffan och somnade. Inte bra inte bra! Nu har jag tenta ångest och måste rycka upp mig själv...

Kärlek