måndag 2 maj 2011

Hahahaha!

Usama bin Laden är nu död men hans bröder Marme Laden, den något mörkare Choko Laden och vegetarianen Sal Laden är fortfarande på fri fot! Förutom dessa eftersöks även hans kusin Pinaco Laden och hans senila farbror Varfanvadejag Laden! Hahahaha!!!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Dag 76 Oron har släppt lite

Men jag är inte helt lugn förrän jag har Älskling hemma i tryggt förvar med sina armar runt mig.

När jag kom till skolan i morse var jag ett litet vrak av oro men mina otroliga klasskamrater visade sånt fint stöd i situationen för de är bara så fantastiska! Nu låter som att det är något jätte jätte hemskt som har hänt vilket inte riktigt är fallet men jag är typen som oroar mig om risken finns att något hemskt ska kunna drabba mina nära och kära och det var det som hände i morse. Älskling verkar dock inte riktigt lika oroad, han sitter i en lobby och dricker öl, den lilla Norrlänningen;) som jag älskar så otroligt mycket. Men om jag haft det där Jet planet som jag ska skaffa mig när ekonomin tillåter, hade jag bränt ner och hämtat honom DIREKT!

Och för att få den ekonomin måste jag fortsätta plugga nu:) Kram på er och ha en trevlig kväll!

Oro

Usama bin Laden är död, BRA! Men hans äckliga anhängare lever vidare och de sitter nog inte och rullar tummarna över en kopp kaffe. Oron över att Älskling befinner sig i New York just nu är total..


- Posted using BlogPress from my iPhone