torsdag 22 september 2011

Dag 217 Fortfarande pannkaka..

Inte glad ett endaste dugg!
Är fortfarande kvar i motgångens hjul. Igår fick jag veta att stället som jag i princip var garanterad en praktik plats på inte hittar mitt CV, det har tydligen försvunnit. Jag har bekräftelse mail från de från i mitten på augusti där de tackar så mycket för min ansökan! Jag mailade mitt CV igår igen men fick höra idag att jag med största sannolikhet har missat min chans att få en plats. SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!!! Ursäkta mig! men jag blir förbannad och ledsen! Jag har ringt och jag har mailat och jag har varit ute i god tid till en massa olika företag och ändå sitter jag nu här utan praktikplats. Vad mer hade jag kunnat gjort?!
Jag vet att det här är verkligheten och att det är så här det kan vara, men ändå! Någon hyfs och fason måste ju ändå finnas!
Vilken tur ändå att det här inte är någon världslig sak, allt kommer lösa sig på ett eller annat sätt, det är bara vägen dit som tar emot just nu. Men imorgon är en ny dag och vem vet, jag kanske tar en lott och blir rik och kan köpa mig ett eget företag att vara praktikant i;)

Kram på er och sov så gott!