onsdag 14 september 2011

Dag 209 Det har varit en lång dag!

Jag är helt slut och längtar till sängen!
Började klockan 9 i morse med tenta i beskattning. Hur det gick ska vi som vanligt inte tala om, tar inte ut något i förskott, fasar lite för det värsta. Det är ett vinnande koncept har jag märkt, så det finns ingen anledning att bryta det;) Var klar med tentan någon gång efter 12, åt ett par smörgåsar till "lunch". Kl 13 hade jag och Anna, som klassrepresentanter, möte med rektor och utbildningshandledare, ett s.k. pedagogiskt råd där klassen har möjlighet att säga sina åsikter om kurser som varit och utbildningen i stort. Mycket bra! Klockan 14 gick vi ner i datasalen för att färdigställa en årsredovisning till kursen i redovisning. Någon gång efter 18 var jag äntligen hemma och då hade mamma kommit på ett spontanbesök. Hon hade köpt med sig ett litet bonsai träd till oss:)
Och självklart fick trädet heta Mr Miyagi. 

Eftersom jag var hemma så sent hade mamma och Älskling redan fikat och avverkat samtalsämnet politik (glad att jag var så sen så jag missade det). Vi skjutsade hem mamma och for och handlade, skyndade hem, gjorde i ordning mat, klar prick kl 20. Bra tajmat till bonde söker fru:) 
Nu borde jag egentligen öppna boken "Extern Redovisning" och börja läsa på inför den kommande tentan som är om ett par veckor men det orkar jag inte! Så jag skiter i det helt enkelt och skjuter upp det till morgondagen. 
Nu ska Mr Miyagi bada i diskhon. Han behöver tydligen det ett par gånger i veckan. Efter det är det äntligen sängen för min del.
God natt!