tisdag 22 mars 2011

6-pack tack

30 min promenad till gymmet, 45 min brutal träning av mage och rygg, 55 min Zumba, promenad halvvägs hem 15 min. Hoppas på att få se lite resultat snart, in med 6-packet!;) Nä skämta bara, kommer inte hända men tanken är god och skönt var det. Nu ska jag diska och sen lägga mig tillrätta lite prydligt i soffan.


Dag 34 Södertörns Högskola

Efter skolan idag åkte vi till Södertörns Högskola för att ordna med foto till ett passerkort. Vi kommer behöva ett sånt nu när vi ska plugga där i några veckor. Spännande spännande! Känner mig nästan lite viktig:) Vi börjar den 4e april.
Tjejen som inte hittar någonstans måste självklart ta mobilen till hjälp. 

Lisa jag och Anna
Det passar riktigt bra att börja på Södertörn nu när de håller på att renovera delar av tunnelbanans gröna linje. Jag kommer ha 18 min till skolan, det är lyx! Tänkte att jag lite längre fram kanske skulle kunna promenera dit men det visade sig vara 2 mil tyvärr. Jag vill ha en cykel. 

Vi har ett riktigt härligt väder idag, lite blåsigt men står man i lä så värmer solen rejält! Ska promenera till gymmet lite senare och köra Zumba men nu ska jag dricka kaffe!

Har ni det bra?