söndag 4 december 2011

Dag 290 Julpyssel i Örebro

I fredags for jag och älskling till Örebro för att julpyssla med mina kusiner och alla deras härliga barn. Det har varit en fantastisk helg full av stoj och stim, god mat och en hel del pyssel!
Lite shopping på Ankis magasin har också hunnits med i helgen och även ett par loppis besök. Man måste passa på när tillfälle bjuds att ränna runt på det här viset och kolla på allsköns olika saker. Inte nog med det så har jag vid sidan av julpysslet och allt det andra fått en  förstklassig lektion i virkning! Läraren var min kusins man Peter.
På vägen hem hann jag göra tre stycken mormorsrutor. Fantastiskt bra tidsfördriv! 
Helgens inköp:
En massa bra-att-ha-prylar




Jag och Älskling passade på att både köpa och byta julklappar med varandra idag. Han stod inne i ett köpcenter och dreglade över en Dolce Gusto kaffemaskin men snikade ihop eftersom julen närmar sig. Perfekt tyckte jag, tog den under armen och gick till kassan så slapp jag fundera mer över vad jag ska köpa till honom i julklapp. I en annan butik stod jag och pillade på denna underbara klocka, jamen perfekt tyckte väl han för stunden senare stod han vid kassan och betalade för den. Leendet sträcker sig från ena snibben till den andra!
Vacker solnedgång på vägen hemåt.

Nu ska jag ska krypa i säng och virka mig själv till sömns.

Hoppas ni alla mår bra och att ni haft en fin helg, trevlig andra advent! Pok