lördag 10 september 2011

En nyttig lördag, kors i taket!

Ikväll blir det fruktsallad till efterrätt och till det köpte jag nyheten kesella rabarer. Den var tyvärr ingen höjdare enligt min smak, så det är inget jag rekommenderar.

Dag 205 Sovmorgon till lunch

Älskling for iväg och fiskade i förmiddags, lyllos honom! 
Innan han åkte väckte han mig vid 9 och undrade om jag ville ha kaffe, kaffe? nu? svarade jag? är du tokig människa, låt mig sova! Jamen, svarar han du blir ju så sur om du sover bort hela dagen. Det var det dummaste jag har hört tänkte jag, vände på mig och somnade om. 
Sov ostört och fint till kl 11.30, vaknar upp och känner mig irriterad när jag inser att jag lyckats sova bort halva dagen!
Sätter mig med en kopp kaffe vid datorn och loggar in på facebook, scrollar ner lite och sen lite ytterligare tills jag fastnar vid något jag känner igen från i förmiddags. Detta är vad Ann min svägerska hade skrivit:


Johnny: -Älskling vakna.
Jag: -Varför väcker du mig 06.19 en lördag morgon?!
Johnny: -Jag tänkte vi skulle dricka kaffe.
Jag: -06.19?!
Johnny: -Men du blir ju på dåligt humör om jag låter dig sova bort en ledig dag!
Jag: -Men 06.19?!
(Men han har ju rätt...jag blir monstruöst arg om jag sover bort en del av min lediga tid...så tack min älskling för att du väckte mig före tuppen)

Min Älskling visar sig vara en liten härmapa:).
Men i grund och botten har ju dessa karlar rätt, även om kl 06.19 är okristligt tidigt och det är skönt att sova så är det ingen höjdare att sova bort sin lediga tid.

Resten av dagen har jag suttit och pluggat och har inte hunnit med ens en bråkdel av allt jag hade tänkt göra idag. Imorgon ska jag minsann gå upp kl sju, absolut senast nio!


Storfiskaren, stolt som få!