onsdag 6 juli 2011

Dag 139 I´m back!

Efter en liten längre paus i bloggandet är jag nu tillbaka! Pauser är bra, jag råder er alla att lite då och då stanna upp och ta en, man blir liksom lite ren i själen:) Jag har mer eller mindre helt fokuserat på mig själv den senaste veckan, funderat lite över en situation som hängt över mig och ÄNTLIGEN kommit fram till att jag skiter i det, jag lägger det bakom mig och blickar framåt! För varför hänga kvar och haka upp sig i något som får en att må mindre bra? Finns absolut ingen logik i det jag "vänder blad" helt enkelt;)

Så vad har annars hänt sen sist?
Jag har mest jobbat så även i helgen men i lördags for vi över till Maria och Patrik och blev bjudna på de där otroligt goda hamburgarna som Patrik är mästare på att göra. Svårt att ens tänka på hamburgarna utan att snålvattnet börjar rinna, så goda är de!

Är man liten som lilla Fredrik får man inte äta hamburgare som de vuxna utan får nöja sig med en bordskant...

Semestern
Jag har bara en arbetsnatt kvar sen är det SEMESTER!!!!! och T jobbar till och med fredag.
Den här gången tog vi förnuftet till fånga och bokade flyg upp till Skellefteå istället för att ta bilen som varenda varenda gång har gått sönder på ett eller annat vis på vägen upp. Vi blir där uppe 17-26/7!!! Längtar längtar längtar.

Den 27/7 åker jag och Anna till Split i Kroatien i en vecka!!!!!! Sol, bad och paraplydrinkar!!

Var till passmyndigheten igår för att ordna nytt pass, mitt gamla gick ut 2009 utan att jag hade märkt något och utfärdades 2004 vilket är sista gången jag var utomlands så nu var det banne mig på tiden!!:)
Det ska bli så härligt!!

Hur har ni det?? Pok!