lördag 3 september 2011

Dag 198 Ta i trä och lets get personal

Jag ska nämligen prata lite om mens!
Jag har "min vecka" men jag klagar inte för jag är så förskonad från mensvärk och annat som hör "lingonveckan" till. Nu tar jag i trä tre gånger för säkerhets skull!
Varje gång jag yttrat mig om något som jag är förskonad från så har det slagit mig hårt dagen efter. Sa vid något tillfälle att jag är så förskonad från smärtor, har väldigt sällan ont någonstans och jag lider med de som har värk av och till nästan jämt. Dagen efter fick jag en nackspärr utan dess like som satt i i tre dagar. Vid ett annat tillfälle sa jag något om att jag inte har allergi mot något, jag är så förskonad men lider givetvis med de alla som har allergier. Morgonen efter vaknade jag upp med röda kliande utslag på mina underarmar och det höll i sig i en vecka, tills jag kom på att jag inte tål tvättmedlet Vanish... Jag fick hux flux en allergi!
Men åter till lingonen och nu borde jag vara säker eftersom jag tagit i trä. Vissa, främst killar, häver gärna ur sig frågan -har du PMS?? så fort en tjej/kvinna är lite grinig, sur, ledsen osv och många gånger kanske det är så men inte hos mig, här märks ingenting, jag är lika glad, ledsen, arg och lycklig oavsett tid på månaden. Om det inte vore för mina p-piller hade jag inte ens vetat när lingonen är på väg att rulla till.
Igår i skolan tror jag dock att jag var lite PMSig, lättirriterad, småputt och tyckte att Älskling förtjänade en skopa när jag kom hem! Vi hade haft en liten dust kvällen innan som jag inte lyckats släppa men mensen gjorde nog sitt till också, jag var på krigsstigen!
Väl hemma försökte jag plugga lite, gick inget vidare. Vid 16-tiden trillar Älskling in genom dörren, jag tar ett djupt andetag, han skulle få!
Han kommer in i köket, ser att jag är på ett sämre humör, sträcker fram en påse från guldfynd och säger:
-Det här kanske kan muntra upp dig.
Ett underbart vackert halsband! 
Vilken kille jag har!! 
Vågar jag säga att han är den bästa pojkvännen någonsin och att han gör mig lycklig, inte bara för att jag fick halsbandet såklart utan för att han är den han är, ödmjuk, snäll, omtänksam, och snygg! eller kommer han komma hem från fisketuren som han är på och lukta enbart surströmming och gammal öl, rapa ikapp med sig själv, fisa i soffan non-stop och bara bröla imorgon??? Lika bra att ta i trä igen;)