fredag 26 augusti 2011

Forgive me for I have sinned

Skulle ju inte shoppa så mycket det här året utan se till att hålla i slantarna så att vi kan resa mer. Det har gått jättebra, till i lördags... Såg en tjej med otroligt snygga gröna byxor på sig, ha-begäret gav mig en rejäl käftsmäll och jag kände att jag bara måste ha sådana byxor! Tyvärr var jag för feg för att fråga var hon köpt de, så i söndags släpade jag runt Sara i Farsta Centrum i hopp om att hitta byxorna men utan lycka och i tisdags besökte jag ytterligare några butiker i Sickla med Älskling men de fanns ingenstans.
Om jag bara hade frågat tjejen!!
Idag rände jag runt i alla tänkbara affärer inne i stan för att finna godingarna och hör och häpna, jag hittade de på TOPSHOP äntligen! men inte i min storlek...typiskt!
Med nedsänkt huvud gick jag in på Lindex och hittade istället ett annat par, ett kompensations-par kan man säga och jag är störta nöjd!! De var dessutom mycket mycket billigare!
 Det "råkade" även bli en orange jättesöt kort klänning... och det är här jag känner att jag syndade lite men den är så fin!
 När jag kom hem rotade jag runt lite i garderoben och hittade en del bortglömda plagg från tiden då jag var en slösa på riktigt;)




Dessa plagg kommer användas flitigt och får tillhöra min lilla höstgarderob, som man kan säga inte har kostat mig mer än några hundralappar eftersom det som köptes in innan mitt nya spara-liv inte räknas, visst då?;)

Dag 190 Karma

För en tid sedan bokade jag in 3 behandlingar med fettreducering via Groupon.se. Jag har nämligen ett parti på kroppen som håller så förbannade hårt i fettet och har vägrat ge efter oavsett vad jag har gjort. Idag var jag på sista behandlingen och kände mig riktigt besviken när jag kom dit för jag har inte sett eller känt någon skillnad alls. Jag berättade för kvinnan som håller i detta att jag lite tvivlar på, Cavi-Lipo som det heter, att det verkligen fungerar. Förväntade mig en lista av ursäktar men hon säger bara:
Vet du Lotta, jag vill att mina kunder ska bli nöjda och jag vet att det här fungerar. Du får tre behandlingar till, blir du inte nöjd efter detta betalar du inget men blir du nöjd betalar du.
Vilken fröjd och lycka, vilken service, vilken deal!!!! Och priset jag får betala om jag blir nöjd är fortfarande det reducerade priset 998kr som jag fick via Groupon istället för ordinarie pris 3700kr. Hur himla snällt är inte det? Karma! Hon kommer ha igen sin godhet och jag tror att jag fick det också. Igår hittade jag en plånbok på vägen hem från skolan. Jag plockade fram körkortet och sökte namnet på telefonen, ringer telefonnumret som dyker upp och 5 minuter senare får jag möta en strålande glad kille! Han undrar vad jag vill ha som tack: Absolut ingenting svarade jag, för jag hoppas att godhet kommer åter;) och det gjorde det ju, redan dagen efter!
Ja ja tänker säkert någon, hur många gånger har man varit snäll och givmild och inte fått ett skvatt tillbaka. Men lugn, ge inte upp, fortsätt med det för en vacker dag, då händer det!;)