onsdag 23 februari 2011

Tack bloggen, tack Älskling!

Hur bra var inte det här då? Jag skriver här att jag funderar på att ta ett bad, Älsklingen min läser det och tappar upp badet åt mig. Hur underbar är man inte som pojkvän då? jo VÄLDIGT!!!!!


Och min tanke leder mig osökt in på en fortsättning av detta och jag tänker "Vore det inte bara helt otroligt bra om jag hädanefter skriver upp allt jag vill ha här, som julklappslistan, födelsedagslistan, nån mat jag är sugen och framförallt godis som jag behöver, kanske i vilket hus jag vill bo, underkläderna jag spanat in osv osv?" Jag ler stort i detta nu! Vilken fantastiskt bra idé!!!!!!!!!!:) Brrrrrrr brrrrr wiiie wiieeeeeeeee;) Den här bloggen klättrar snabbt upp på listan över väldigt bra saker att ha i livet.


Sugen på lite kexchoklad..... ;)

Snipp snapp snut...

.. nu får denna pluggdag vara slut!
Funderar på om jag ska lägga mig i ett varmt skumbad och sen krypa i mysbrallan och kolla på en bra film med Älskling...


Mm så får det bli, ner i plurret! 

Dag 7 Jubileum

I dag har jag bloggat i en vecka!! Ger mig själv en liten trumvirvel och fanfar:) undrar om någon kanske kommer förbi med tårta? jubileum är ju trots allt jubileum och borde firas. Jag gillar frukttårta och princesstårta, fast bäst av allt gillar jag tårtorna som man gör själv.


När jag var 16 år jobbade jag extra på ett bageri i Nacka. Jag började väl ca 6 på morgonen och möttes av nybakade frallor! Bre lite smör som smälter och en ost skiva på den rykande färska frallan och du är i himmelriket! Jag fick äta hur mycket jag ville av bakelser och bröd så jobbet var ju som klippt och skuret för en gottegris som jag.  Tyvärr var de som ägde bageriet inte alltid så snälla och det var en ren lättnad varje gång man kom och de inte var på plats. Jag minns speciellt en gång när jag skulle bära ut en plåt med 4 schwarzwald tårtor till en fönster monter men SNUBBLAR! Plåten med tårtorna far upp i luften och landar på golvet med ett brak. Jag vart så ledsen så jag började gråta men bagaren var inte det minsta förstående eller sympatisk, han sa kort och gott: 
-antingen drar vi tårtorna från din lön eller så får du äta upp dem. Jag älskar tårtor så valet var enkelt. Jag började äta (ska påpekas att det mesta av tårtorna hamnade på plåten, så jag behövde ju inte äta direkt från golvet) och jag åt och åt och åt men till slut fick jag inte ner mer. Jag gick till bagaren och bad om ursäkt för det inträffade och berättade att jag inte kunde äta mer, då skrattade han bara åt mig, vände ryggen till och gick. Sen dess äter jag inte schwarzfalds tårta så gärna. Skitstövlar..