lördag 2 april 2011

Kvällens outfit


Klänning från Vero Moda, skorna från Mixage
Nu är det bråttom, ha en bra kväll alla!
Skål!

Dag 45 Usch men bra ändå!

Usch nr 1:
Jag fick inte till ett endaste april skämt igår, make till urusel fantasi får man leta efter! Inte för att det är något måste men jag har lite halv risig humor och tycker att det är skoj att skämta till det för någon:) Får glatt vänta till nästa gång tillfälle ges och det är om en månad "maj maj måne..".

Usch nr 2:
Drömde en mardröm idag, att Thomas var otrogen... Vi skulle åka utomlands, det var han, jag och några vänner till oss. Hans otrohet började redan på planet, han kysste flygvärdinnan! Fast det visste jag inte då utan det berätta en av våra vänner när vi kom fram och hade checkat in på hotellet. Då stod Thomas nämligen och kysste receptionsten och sedan städerskan. Jag blev givetvis sårad och ledsen där i drömmen och slog honom till och med rätt i ansiktet med öppen handflata, vilket är helt oacceptabelt! Men han var nonchalant och jag tyckte han förtjänade det! Usch jag skäms att jag gjorde så! I alla fall så vaknar jag och har helt glömt bort drömmen, kliver upp precis som vanligt och gör det jag brukar. En timme senare hoppar Thomas in i duschen och jag står och noppar ögonbrynen, vi små snackar lite när drömmen plötsligt rinner över mig... Blir lite upprörd för sån är jag, en dröm kan tyvärr hänga kvar en stund. Jag berättar i alla fall om drömmen för Thomas och han svor dyrt och heligt att det inte skulle hända i verkligheten. Det knasiga är att jag inte är så brydd över det heller, ingen av oss lirar på det viset och det känner jag ju! Vi har valt att leva med varandra nu och skulle känslorna ändra sig så tar vi det då, INNAN någon börjar kolla runt efter nytt. Det är det enda rätta tycker jag och det är vi båda överens om. MEN varför drömmer jag på det här viset? Tror ytterst att det handlar om en Chanel väska. Sa nämligen till Thomas vid något tillfälle att om han är dum så ska jag ha en Chanel 2.55 och jag vill verkligen ha den väska, alltså VERKLIGEN;).

Men nä, så dum är jag inte att jag väljer väskan framför Thomas trohet men visst är den snygg?!? dock inte lika snygg som han;)

Och nu till det som är bra!
Ikväll ska jag på middag hos Tone med Anna, Lisa och Maria, de underbara tjejerna från klassen!