onsdag 27 april 2011

Samtal från New York!!

Älskling har ringt, mitt hjärta slog frivolter! Jisses vad jag saknar honom!! Han har det toppen bra, åkte limousin från flygplatsen;) sicken glidare, I like it!!
Ensamheten blev lite påtaglig, lägenheten är enorm och jag ganska liten..
Stunder som dessa när även mörkret faller på är jag väldigt glad i sällskapet från katterna, de har precis förvandlats till två pitbull cats som ska skydda mig från allt möjligt som min livliga fantasi kan hitta på. Känner mig med ens lugn och trygg!:) och vetskapen om att Älskling kom fram till storstan´ helskinnad gör att jag även kommer kunna sova gott i natt, med viss stöd belysning.


- Posted using BlogPress from my iPhone

Dag 71

Just i detta nu promenerar förmodligen Älskling omkring i "The big Apple", njuter av livet, kanske har han en öl i handen. Eller förresten, vad är klockan därnere? Jag tror förmiddag/ lunch så vi skippar fantasin om ölen och konstaterar att han oavsett vad har det väldigt bra just nu:). Själv sitter jag vid köksbordet och pluggar... Var även till tandläkaren idag som verkligen börjar bli en never ending story. Fick ytterligare lite fluor smet på tanden och ytterligare en tid för återbesök, på lördag. Folket på City dental pratar övervägande engelska med brytning på Polska, Ryska, etc etc och jag förstår ingenting och jag har dessutom svårt att göra mig själv förstådd. Vad heter alla tandläkar termer på engelska liksom.. Jag vet med andra ord inte riktigt varför jag ska tillbaka på lördag men efter det byter jag tandläkare, kosta vad det kosta vill.

Efter tandläkarbesöket fick jag ett par koppar kaffe i solen, det var dejligt! Så över lag är jag ändå ganska nöjd med tillvaron, jag saknar Älskling såklart men det är än så länge hanterbart:)