måndag 31 oktober 2011

Dag 256 Vitamin-boost!

Har fått sova på soffan de senaste två dagarna och det är inte för att jag har varit dum utan för att jag har fått en rejäl rethosta på kvällarna som inte ger sig. Igår var vi därför på apoteket och köpte hostmedicin. Tror inte att jag har tagit hostmedicin sen jag var liten och vill minnas att den inte var alltför hemsk, smakade som stark saft med lite mint? Hursomhelst kommer jag hem och öppnar flaskan för att ta mig en jäkel och känner att det luktar lakrits. Jag gillar lakrits men inte den typen som jag shotade på krogen när jag var ung och vacker, typ ouzo och sambuca. Direkt drog det till i käken på mig och kräk reflexen satte i gång... Jag har hellre hosta än dricker den där spy skiten... Känner mig som en trotsig unge men ibland tar det tvärstopp, det bara är så.
Idag var jag och köpte hostmedicin i pillerform!
När jag kom hem mötte Älskling mig i dörren, han la sina händer över mina ögon och ledde mig in i köket för en överraskning.  Han tog bort sina händer och där stod en juicemaskin!

Tadaaaa!!
Vi gjorde oss direkt ett varsitt glas och det går ju inte att dricka köpejuice efter den här upplevelsen. Känner mig dessutom redan mycket friskare.

Ett glas med citron, äpple, apelsin och morot.

Bra köp Älskling!;)