onsdag 8 juni 2011

Ny cykel!

Här har ni cykel-Svea:)
En hederlig Monark 28"
Mycket glad och lättad att jag hittade henne, cykel-Rut har ju börjat krångla och det är inte läge just nu. Imorgon ska jag cykla till skolan som vanligt, drygt 1,6 mil t/r och på kvällen ska jag cykla till jobbet, drygt 1,8 mil t/r Detta kräver en stabil cykel och det känns som att Svea är det! Har jag tur kanske jag kommer i någorlunda form till beachen trots allt, om jag fortsätter trampa på i den här takten vill säga.

Fri som fågeln!

Den där tentan var inte av det ödmjuka slaget men nu är den gjord och ärligt talat struntar jag i hur det gick, jag är fri!!!!!!!!! och nedräkningen till sommarlov och semester kan börja! men var tog det fina vädret vägen?? Det är väl typiskt att solen försvinner när man har lite ledigt och inte har en endaste plan i kalendern. Möttes av häll regnet när jag cyklade hem från skolan, dropparna kom så snabbt och i sådana mängder att linsen höll på att glida ut ur ögat, var tvungen att tvärnita för att fånga upp den. Jag var inte speciellt förberedd på det här vädret även om Älskling tyckte att jag skulle ta med mig paraply i morse. Hur cyklar man med paraply tänkte jag och brydde mig inte så mycket mer om det. Jag blev fullständigt dyngsur! Inte nog med det tyckte en, ursäkta mig, KÄRRING, att jag skulle cykla på gatan och inte på trottoaren och det kan jag hålla med henne om men inte på en smal sträcka traffikerad med stora bussar (p.g.a att t-banan renoveras) som vid möte gör att jag snubblar över trottoarkanten och ramlar för att jag inte får plats. Hon sa dessutom "fan" till mig. Tur för henne att jag och cykel-Rut hade sådant bra glid, annars hade jag stannat och gett henne en avhyvling. Varför är vissa människor så otrevliga, av just ingen anledning alls? Och när kommer skatteåterbäringen?? jag behöver verkligen ett regnställ! Behöver nog en ny cykel också... cykel-Rut har börjat knarra och gneka väldigt mycket på sista tiden och det känns inte helt okej... 
Ska äta lite lunch och kolla blocket. Hörs!

Dag 111 Sista tentan för den här terminen!

Jag har en obeskrivligt skön känsla i kroppen trots att jag inte skrivit tentan ännu, förmodligen för att jag vet, att oavsett hur det går är det så har jag snart semester! Borde förmodligen ha pluggat lite igår efter skolan men jag och Älskling satt och kollade på båt istället. Eller, han kollade, jag satt mest bredvid och drömde mig bort till skärgården, friheten på sjön, grilla med vänner på en klippa, ett glas vatten i handen, härligt härligt;) Tyvärr kan det ibland bli för mycket av det goda, vaknade upp kallsvettig i natt av en mardröm. Vi hade köpt en jättestor och fin båt och en stolt Thomas styrde den med van hand! Bak på den stora fina båten fanns en optimist jolle som jag råkade trilla ner i, tappade rösten och kunde inte ropa på Thomas som jag ser fara iväg bort mot solnedgången. Jag började ro men rodde vilse och hamnade i Atlanten! Jag var alldeles ensam och vettskrämd över att hajarna skulle komma och äta upp mig. Räddningen i drömmen var min telefon och spotify som jag spelade musik på för glatta livet! Läste nämligen i Aftonbladet häromdagen att hajar, enligt ny forskning, blir mindre aggressiva av AC/DC. I drömmen stämde det tack och lov, hajarna rockade järnet! Dessvärre slogs jag omkull av deras fenor och hamnade under vattnet och då vaknade jag. Efter att ha fått lite distans till drömmen kan man ju fråga sig varför jag inte bara ringde efter hjälp..

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning, önska mig lycka till nu!:)
Kram på er.