lördag 29 oktober 2011

Lördagarna är räddade!

Så mycket bättre är äntligen tillbaka och är så mycket bättre än så mycket annat som visas på tv idag!


Bra musik och mycket känslor är tv när det är som bäst! 
Lördagar kl 20.00 på tv 4:) 
Myspysochgosmos

Dag 254 Kärlek och magisk shopping

Igår var jag äntligen tillbaka på jobbet efter några dagars sjuka. Marianne var lika glad och "full i fan" som vanlig! hon är så härlig den kvinnan och jag är jätte glad att jag har fått träffa henne. Vi har bestämt nu att jag även ska göra min andra praktik hos henne och det kommer bli kanon, för är det någonstans man lär sig det här arbetet så är det hos henne.

Idag har jag och Älskling varit i väg och STOR shoppat! Lovely lovely lovely! Det blev en vinterjacka, två tjocktröjor och tre t-shirtar till Älskling och två tjocktröjor, två kavajer, två blusar, två basic-linnen, en kofta, en topp och två halsband till mig.
Ja just ja, en stekpanna också från Jamie Oliver men det är inte lika kul att berätta om...
Vi har haft en lugn och skön dag tillsammans och snart väntar en god middag med fläskkotlett och rotfrukter i ugn. Förmodligen blir det även en och annan kärleks puss och ett glas vin:)

--------------------------------------------------

Jag och Älskling hamnade i en liten svacka häromdagen, tre-års kris vad vet jag...? Helt plötsligt kändes allt bäck svart och jätte trist! MEN vi har pratat och tagit in vad vi båda har att säga kring vad vi önskar i en relation och bestämt att det är VI två och att det vi har är något speciellt. Det är så underbart när man kan prata sig fram till en lösning och känna sig stärkt som människa och partner efteråt.
Det viktigaste, enligt mig, är att inte ta varandra för givet, visa varandra kärlek och respekt och vara lyhörd för varandras behov.

Jag älskar dig Thomas!