fredag 11 mars 2011

Trevlig fredag till er alla!

Jag har precis vaknat efter en power-nap i soffan, det var riktigt skönt och riktigt behövligt. Jag ska snart iväg och jobba, det var ett par veckor sen sist och jag saknar verkligen mina gamlingar! Jag undrar hur det ska gå sen när jag börjar jobba inom det jag pluggar vilket är så långt från de äldre människorna och den kontakten man kan komma? Antingen får jag göra som lilla Berra i filmen "kan du vissla Johanna" och hitta mig en morfar eller så får jag helt enkelt volontär arbeta på ett äldreboende på helgerna. Nu ska jag i alla fall dricka lite kaffe innan det är dags att fara.

Ha en fin fredag! Kram på er

Dag 23 En låååååååååång dag

Avslutar denna vecka med en heldag i skolan. Är bortskämd med halvdagar den senaste tiden och mycket hemmastudier i sitt egna lugna mak, så denna dag tog nästan knäcken på mig. Den började dock jättebra, vi har nämligen börjat en ny liten kurs och läraren är helt fantastisk tycker jag, vi sitter och snackar mode och lite annat ihop på lektionstid. Kanske borde nämna att den här kursen är utöver allt annat och ej betygsgrundande, så det är okej att snacka blaj;). På lunchen gick jag och Anna för att handla nåt att äta och när vi kommer ut från skolan möter solen oss!!!!! varm och go! Så vi beslöt oss för att ta en kaffe i dess härliga strålar och till kaffet blev det en kanelbulle och ett winerbröd, allt smakar ju så gott när man är ute så jag kunde inte låta bli. Riktigt härligt var det!
Oh Thank Heaven för sol och kaffe!
Efter lunch hade vi en föreläsning om beskattning, intressant i vanliga fall men inte idag! Det är nästan elakt att avsluta en hel vecka med att tvinga oss sitta still och lyssna på en föreläsning i flera timmar och mest elakt är det mot den stackars föreläsaren. Han verkade dock ta det med ro, vi träffade honom efteråt och han skrattade mest åt våra trötta ansikten.
Känner mig som en risig barnrumpa nu som klagar åt detta så jag ska genast sluta och ägna en tanke åt människorna i Japan istället: Vi har det så förbaskat bra här i Sverige och vi borde lära oss att uppskatta det mer.