fredag 20 januari 2012

Bobo


My little girl:)

Dag 337 Not so good...

Det här med att skriva tenta är inte riktigt min grej och har aldrig varit.
Jag blir lätt upp stressad, får okontrollerade svettningar, snustorr mun, spänningar över pannan och sus i öronen. Det är en pärs varenda gång! Och det spelar ingen roll hur väl jag tycker att jag kan ämnet eller det facto att det har gått bra för mig på tidigare tentor, jag är svimfärdig ändå.
Jag vet att jag är min egen värsta fiende och att jag blir spärrad i skallen om jag stressar upp och då spelar det ingen roll vad jag lärt mig. För att råda bot på detta har jag börjat fokusera på andningen, låter kanske töntigt men det funkar!
Med koll på andningen behöll jag lugnet även när tentan lades under näsan på mig och det måste ha varit första gången:)
Öppnar tentan och börjar lösa uppgiften. Den första går bra, likaså den andra och den tredje! Jag tar ett djupt andetag och får lite vinnar-känsla, jag grejjar det här!
Kommer till fjärde frågan och det var som att springa rätt in i väggen, fattade noll! Gläntar på resten av uppgifterna och finner ingen reson i någonting. Med ens kryper svetten fram, fingrarna blir iskalla och jag känner smått panik
Hör hur det börjar tisslas och tasslas i salen, det är fler som är brydd över uppgifternas utformning. Tenta vakterna springer fram och tillbaka som yra höns för att svara på allas frågor och i vissa fall var de tvungna att ringa Nöten som kokat ihop tentan för att få svar. Hur illa är inte det??
Jag tappade fullständig fokus och visste till slut varken ut eller in. När man till exempel känner att 4-5 av flervals uppgifterna kan besvaras med "Ingen av de ovanstående alternativen är rätt", då är det något som är fel.  ELLER så är det rätt men då är fan Nöten dum i huvudet enligt min mening! Slutade med att jag chansade mig igenom resten av tentan.
Helvetes jävla piss!
Har aldrig varit med om en värre formulerad och upplagd tenta.  FAN! Och nej jag är inte ensam om att känna så här.

Var utan att överdriva rätt så less när jag åkte hem och kände att inget i hela världen kunde muntra upp mig. Men jag hade fel! Började nämligen tänka på Älskling vilket ju för det allra mesta muntrar upp;) Idag handlade min tanke om att jag är så glad över den fina presenten jag fick igår som var sponsring att shoppa!:) Den sura minen övergick ganska snabbt i ett leende och jag ler fortfarande över mina inköp.




Ärtiga kavajer att ha i vår, ett halsband och en blus:)
Allt från H&M