onsdag 4 januari 2012

Dag 321 Kärlek

Dag 320 Fasters lilla Bobo

Kom hem från ett underbart Skellefteå igår. Vi var där i 10 dagar men som vanligt går tiden alldeles för fort när man har trevligt.
Ett speciellt tack till Pia och Ante för gästfriheten, den härliga julen, firandet av det nya året och alla dagar däremellan! 
Och tack till alla er andra, ni är så fina allihop!
Det är alltid trist att fara hem efter att ha varit i Skellefteå men den här gången var det något lättare för jag hade en liten bebis som jag längtade efter och idag fick jag äntligen träffa henne. 
Emma Boo ska hon heta men jag kallar henne Bobo. Hon fyller en vecka idag, är yttepytte liten och alldeles bedårande. Det gick knappt att ta blicken ifrån henne för allt är så fint, den lilla näsan, kinderna, munnen som grimaserar, öronen, de små små händerna och fötterna, ja allt! perfektion i miniatyr skulle jag vilja påstå:)


Att vara faster till denna lilla tös slår det mesta! Längtar till nästa gång jag får träffa henne och faster planerade ganska långt i förväg och köpte en liten resväska åt henne som hon kan ha sina saker i den dagen hon kommer och hälsar på oss:)