söndag 22 april 2012

Lysande problem

Fick en gammal fin lampa av min moster Berit när vi var och hälsade på i Åre.
Tyvärr hade en sprättpinne i stål trillat bort och lampskärmen som är en tung rackare orkar inte hållas upp av de sprättar som är kvar.

Det är knepigt att försöka beskriva nåt när man inte vet vad sakerna heter märker jag...
Behöver i alla fall någon som kan hjälpa mig att laga den.

Googlade och hittade en butik på söder som jag fastnade för efter att ha läst deras annons:

"Välkommen till Elektriska Svea - din lokala och personliga elbutik, belysningsbutik, lampaffär på söder i Stockholm.
Vi utför även reparationer på armaturer och kristallkronor och har ett mycket stort sortiment av dammsugarpåsar."

Låter kufiskt och helt rätt!


Kvalitet i sovrummet

Var till min lägenhet i dag för att visa den för en tjej som är intresserad av att hyra nu när min andra "hyresgäst" ska flytta. Efteråt var tanken att jag och Älskling skulle ta ett gemensamt krafttag här hemma, röja undan lite gammalt och få ordning.
Väl hemma rann energin av mig som vattnet på en gås! Precis som jag förutspådde och precis som jag sa till Älskling tidigare, när jag känner för att städa är det bäst att jag gör det direkt! annars blir det segt.... och väldigt lite gjort i slutändan. Jag gick därför och la mig i sängen en stund för att återfå lusten.
Älskling kom in i sovrummet, han hade satt på lite lugn musik, la sig bredvid mig och jag kröp intill hans varma gosiga kropp och vi somnade på studs!
Åhhhh det var så mysigt! Kommer inte ihåg sist jag vilade så där mitt på dagen tillsammans med Älskling! Mer sånt åt folket!

Jag vaknade till larmet från tradera om att en auktion jag hade spanat in skulle gå ut om 15 minuter. Jag smög upp och ut i köket. Inom loppet av några minuter hade jag vunnit två par pumps, ett par svarta och ett par bruna i mocca imitation för knappt några pengar alls. Vilken härlig söndag!! Energin är tillbaka, här ska städas! Nu har jag ju plötsligt två par skor som måste få plats men hyssssj säg inget till Älskling;)